fbpx

Λύσεις & Ιδέες

για Φωτογραφικά Μαγαζιά / Υπηρεσίες

Λύσεις & Ιδέες για Φωτογραφικά Μαγαζιά / Υπηρεσίες

Στα φωτογραφικά μαγαζιά, οι εφαρμογές των εκτυπωτικών-κοπτικών Roland, των Laser χαρακτικών  ULS και του Roland Metaza,  μπορούν να δώσουν μεγάλη ώθηση στις πωλήσεις τους.

Photo Gifts,  Αναμνηστικά, Σχολικά Είδη

Χάρη στη δυνατότητα και το βάθος περιγραμματικής κοπής των εκτυπωτικών-κοπτικών Roland και σε ένα σκληρό εκτυπώσιμο υλικό από PVC  που διατίθεται από την Άτλας,  οι εκτυπώσεις γίνονται… αντικείμενα!

Με εκτύπωση του αναπτύγματος ενός αντικείμενου, αυτόματη κοπή του περιγράμματος και δημιουργία των απαιτούμενων για την διαμόρφωσή του εγκοπών και περφορέ, μπορούν να παραχθούν εκατοντάδες διαφορετικά είδη. Έτσι, στη φωτογραφική αγορά προσφέρεται μια λύση για παραγωγή Photo Gifts και άλλων προϊόντων  προσωποποιημένων με φωτογραφίες, όπως: Αναμνηστικά Είδη Αθλητικών και Σχολικών Εκδηλώσεων, Σχολικά Επιτραπέζια Ημερολόγια και Σχολικά αντικείμενα (κουτιά για μολύβια, θήκες βιβλίων, κλπ).  Ο σχεδιασμός και η παραγωγή γίνεται πολύ εύκολα. Κατ’ αρχή ενσωματώνεται η φωτογραφία του πελάτη σε ένα από τα έτοιμα templates που διατίθενται από την Atlas ή σε οποιοδήποτε άλλο μπορεί πολύ εύκολα να φτιάξει ό ίδιος ο επαγγελματίες με ένα σχεδιαστικό πρόγραμμα και κατόπιν στέλνεται το αρχείο για εκτυπώση-κοπή.

Είδη για Party

Με τον ίδιο τρόπο που περιγράφηκε παραπάνω μπορούν επίσης  να παραχθούν διάφορα είδη για παιδικά party όπως σακουλάκια και κουτάκια δώρων, προσκλήσεις, φάκελοι, καπελάκια, κ.α.  Και όλα αυτά όχι μόνο με την εκτύπωση που θέλει ο πελάτης αλλά και στο σχήμα που επιθυμεί. Επίσης, με ένα εκτυπωτικό-κοπτικό Roland μπορείτε  να τυπώσετε για τον πελάτη σας floor graphics, ή μικρά πανό που θα ενημερώνουν ή θα καλωσορίζουν στο party («Welcome», «The party is here», κ.α.)

Στάμπες για Είδη Ένδυσης & Καπέλα

Με τα εκτυπωτικά-κοπτικά Roland μπορείτε να παράγετε στάμπες που μεταφέρονται σε είδη ένδυσης και καπέλα με θερμομεταφορά. Για εκδηλώσεις  σχολείων, αθλητικές διοργανώσεις  ή απλά για δώρο ένα τέτοιο είδος μπορεί να αποφέρει ένα σημαντικό τζίρο σε ένα φωτογραφικό κατάστημα.

Φωτογραφικά Albums

Είτε με εκτύπωση και κοπή ειδικού υλικού που θερμομεταφέρεται σε δέρμα και δερματίνη είτε με απευθείας χάραξη, το εξώφυλλο ενός album από δέρμα, δερματίνη, ξύλο, κ.α. υλικά,   μπορεί να γίνει πολύ προσωπικό, ενώ η διαδικασία «προσωποποίησής» είναι γρήγορη, εύκολη και οικονομική.

Αυτοκόλλητες Εκτυπώσεις Κάλυψης Αντικειμένων

Με εκτύπωση σε αυτοκόλλητο βινύλιο επιλεγμένων θεμάτων, στα οποία μπορούν να ενσωματωθούν προσωπικές φωτογραφίες και μηνύματα,  και κοπή στο σχήμα ενός αντικειμένου( κινητό τηλέφωνο, MPIII κλπ), μπορούν να «ντυθούν» διάφορα είδη με ένα πολύ προσωπικό στυλ.

Accessories & Δώρα

Με το Metaza, ένα μικρό και πολύ εύκολο στη χρήση κρουστικό χαρακτικό, η Roland δίνει στα φωτογραφικά καταστήματα τη δυνατότητα μόνιμης, αποτύπωσης φωτογραφιών και κειμένου σε μεταλλικά στοιχεία και αντικείμενα (αναπτήρες τύπου Zippo, ταμπακιέρες, στυλό, καρτοθήκες, ρολόγια κ.α.) δημιουργώντας σε λίγα μόνο λεπτά προσωποποιημένα δώρα και αξεσουάρ. Εκτός από την χάραξη αντικειμένων, χαράζοντας ένα από τα μεταλλικά στοιχεία που διατίθονται από την Atlas, μπορείτε να φτιάξετε μενταγιόν, κλειδοθήκες, κρεμαστά διακοσμητικά για κινητά, και πολλά άλλα είδη.

 

Είδη για Βαφτίσεις και Γάμους

Με τα εκτυπωτικά-κοπτικά Roland και ένα ειδικό σκληρό εκτυπώσιμο υλικό  δημιουργούνται πολλά είδη που θα μπορούσαν να πλαισιώσουν τις υπηρεσίες  που προσφέρετε σε γάμους και βαφτίσεις.  Εκτός από τη  φωτογράφιση-βιντεοσκόπηση  μπορείτε  φτιάξτε για τους  πελάτες σας  προσκλήσεις, κουτάκια για μπομπονιέρες, καπελάκια για την γιορτή που θα ακολουθήσει μετά το μυστήριο , σημάνσεις για τα τραπέζια της δεξίωσης, κ.α. με προσωποποιημένο εικαστικό και ενσωματωμένη τη φωτογραφία τους.

Επίσης ,  μπορείτε να προτείνετε  και μία  μεγάλης διάστασης εκτύπωση της γαμήλιας ή βαφτιστικής φωτογραφίας σε καμβά, ενώ με εκτύπωση και κοπή σε αυτοκόλλητο βινύλιο μπορείτε να παράγετε ετικέτες για τα μπουκάλια κρασιού που θα ανοιχτούν στην δεξίωσή τους.

Η πρόταση: Με τα εκτυπωτικά-κοπτικά Roland και τα Laser χαρακτικά ULS,  εκτός από την πώληση σε τελικούς πελάτες, οι φωτογραφικές επιχειρήσεις μπορούν να αυξήσουν το τζίρο τους αναπτύσσοντας και χονδρική πώληση σε άλλες κατηγορίες επαγγελματιών όπως π.χ. Τουριστικά Μαγαζιά.

Η αγορά των τουριστικών μαγαζιών στην Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη και μπορεί να δώσει σημαντικά έσοδα ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Προϊόντα με τη φωτογραφία μίας περιοχής και κάποιο μήνυμα μπορούν πολύ εύκολα να προωθηθούν σε αυτή την αγορά. Μερικά από αυτά μπορεί να είναι: Χαρτοθήκες, Μολυβοθήκες, Ημερολόγια, Χιουμοριστικές Σημάνσεις, Στάμπες για Είδη Ένδυσης και Τσάντες, Σημειωματάρια (χάραξη εξωφύλλου), Κεραμικά (χάραξη) κλπ.

Ο εξοπλισμός: Roland εκτυπωτικά-κοπτικά, Roland Metaza, ULS Laser Χαρακτικά