fbpx

Brother GTXPro

Εκτυπωτής απευθείας εκτύπωσης ενδυμάτων Brother

Νέα βιομηχανική κεφαλή εκτύπωσης για λευκό μελάνι

Η πρόσφατα σχεδιασμένη κεφαλή εκτύπωσης για λευκό, με ανακύκλωση εντός της κεφαλής μειώνει την ποσότητα λευκού μελανιού που απαιτείται για τον καθαρισμό.

Πρόσθετος αισθητήρας ύψους

Για εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης, η νέα τεχνολογία αισθητήρων ελέγχει το βέλτιστο ύψος της παλέτας εκτύπωσης, προκειμένου να αποφεύγονται τα λάθη και τα θολά τυπώματα.

Λειτουργία εκτύπωσης υψηλής ταχύτητας

Η νέα κεφαλή ετύπωσης  λευκού έχει ακόμη περισσότερα ακροφύσια από αυτές προηγούμενων μοντέλων. Αυτό επιτρέπει την εκτύπωση σε λειτουργία υψηλής ταχύτητας, έως και 10% γρηγορότερα!

Λιγότερος χρόνος αναμονής

Εκτυπώστε αμέσως  χωρίς χειροκίνητη επιβεβαίωση στο τέλος  διαδικασιών όπως φόρτωση αρχείου ή αυτόματος καθαρισμός.

Βελτιστοποιημένη συντήρηση - λιγότερο χρονοβόρα

Οι αυτόματες διαδικασίες καθαρισμού μειώθηκαν για να αυξήσουν δραστικά την παραγωγικότητά σας!

Ευελιξία

Εύκολη εκτύπωση σε ποικιλία ενδυμάτων όπως παντελόνια, παπούτσια, καπέλα και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να εκτυπώσετε σε βαμβάκι, μετάξι και πολυεστέρα, όλα με το ίδιο μελάνι. Ακριβώς! Όλα με το ίδιο μελάνι!

Το Brother GTXpro είναι φτιαγμένο για εσάς.

Το Brother GTXpro είναι εξαιρετικά ευέλικτο. Διαθέτοντας
λειτουργίες για μαζική παραγωγή, το νέο εκτυπωτικό DTG είναι πλέον
κατάλληλο για όλους.

Το GTXpro είναι η τέλεια λύση για καταστήματα. Συμπαγές, ευέλικτο και
γρήγορο. Μπορείτε να επεκτείνετε τη γκάμα σας με εξατομικευμένα
προϊόντα όπως πουκάμισα, υφασμάτινες τσάντες και παπούτσια, προκειμένου
να δώσετε περισσότερες επιλογές στους πελάτες σας.

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη τεχνολογία εκτύπωσης flex και flock και θέλετε
να επεκτείνετε τη γκάμα προιόντων σας, το GTXpro σας τα προσφέρει όλα
για να ξεκινήσετε – συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας εκτύπωσης
ντεγκραντέ και φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης.

Με το GTXpro παραμένετε ευέλικτοι στην “εκτύπωση κατ ‘απαίτηση”, ενώ
παράλληλα μπορείτε να ανταποκριθείτε γρήγορα και οικονομικά στις
αυξανόμενες ποσότητες παραγγελιών χρησιμοποιώντας επιπλέον εκτυπωτές
DTG.

Εκτυπώστε σε πουκάμισα, παπούτσια, τζιν και πολλά άλλα.

Με τα DTG εκτυπωτικά Brother μπορείτε να επεκτείνετε τη γκάμα προϊόντων σας με υφασμάτινες τσάντες, παπούτσια, ολοκληρωμένες συλλογές μόδας ή να εκτυπώστε σε ξύλο ή καμβά. Εκτός από βαμβακερά υφάσματα, μπορείτε να εκτυπώσετε και σε μετάξι με το ίδιο μελάνι.

Επειδή το "κανονικό" δεν είναι ποτέ αρκετό: Ανακαλύψτε τις διάφορες παλέτες εκτύπωσης!

Οι εκτυπωτές DTG της Brother μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μεγάλη ποικιλία παλετών για αποτελεσματική και γρήγορη παραγωγή.

Το Brother GTX Pro  διατίθεται με επιφάνεια εκτύπωσης 35,6 x 40.6 cm. Προαιρετικά μπορεί να δεχτεί τα παρακάτω accessories:

 • – Παλέτες Εκτύπωσης
  Παλέτα για εκτύπωση (μεγαλύτερη): 40,64cm x 53,34cm
  Παλέτα για εκτύπωση σε παιδικές μπλούζες (Youth Platen): 25,5 x30,5 cm
  Παλέτα για εκτύπωση σε μπλούζες για βρέφη (Baby Platen): 17,28 x 20,3 cm
  Παλέτα για εκτύπωση σε μανίκι (Sleeve Platen): 10,8 x 40,6 cm
  Παλέτα για εκτύπωση σε τσέπη (Pocket Platen): 15,2 x 8,9 cm
  Set: περιλαμβάνει youth, baby, sleeve & pocket platen

Αξεπέραστη Ποιότητα Εκτύπωσης

Ένας συνδυασμός μοναδικών χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων έχουν ως αποτέλεσμα την απαράμιλλη ποιότητα εκτύπωσης του GTX Pro.

 • – Ανάλυση 1200×1200 dpi για φωτορεαλιστική αποτύπωση
 • – 5 χρώματα (CMYK + Λευκό)
 • – Μελάνια που αποδίδουν μεγάλη χρωματική γκάμα, έντονα χρώματα και εξαιρετικά μαλακή υφή της εκτυπωμένης περιοχής στο ύφασμα.
 • – Ρύθμιση παύσης εκτύπωσης μεταξύ του λευκού και των υπόλοιπων χρωμάτων για την άριστη εκτύπωση παραδοσιακά δύσκολων υφασμάτων που απορροφούν περισσότερο μελάνι
 • – Ρυθμιζόμενη απόσταση κεφαλής και επιφάνειας εκτύπωσης έως και 30mm για εκτύπωση πάνω από δύσκολα σημεία όπως κουμπιά, φερμουάρ και ραφές

Κόστος Εκτύπωσης

Τα νέα οικονομικότερα μελάνια και η έξυπνη διαχείριση ποσότητας μελάνης* έχουν ως αποτέλεσμα χαμηλό κόστος εκτύπωσης για ανταγωνιστικότερες υπηρεσίες και μεγαλύτερα κέρδη.

*Η χρήση του λευκού μελανιού γίνεται με πολύ έξυπνο τρόπο, αφού η ποσότητα που πέφτει είναι ρυθμιζόμενη ανάλογα με το χρώμα του υφάσματος. π.χ. σε ένα λαδί μπλουζάκι θα ρίξει λιγότερο άσπρο μελάνι απ ότι σε ένα μαύρο. Επίσης ακόμη και στην απλή 4-χρωμη εκτύπωση, γίνεται ιδανική διαχείριση, αφού μπορείτε να ορίσετε το χρώμα του υφάσματος και ο driver να προσαρμόσει τις ποσότητες των μελανιών για μέγιστη εξοικονόμηση. Σε πολλές περιπτώσεις ανοιχτόχρωμων ρούχων, η χρήση του λευκού μελανιού δεν είναι υποχρεωτική

Υψηλή Ταχύτητα Εκτύπωσης

Οι βιομηχανικές κεφαλές του GTX – σχεδιασμένες και κατασκευασμένες από την Brother – έχουν 1680 ακροφύσια η καθεμία. Αυτό επιτρέπει εκτυπώσεις στα 1200 x 1200 dpi με ένα μόνο πέρασμα, με  αποτέλεσμα εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε ταχύτητα παραγωγής που αγγίζει έως 60 λευκά ή 35 μαύρα μπλουζάκια την ώρα

Χαμηλό Κόστος Λειτουργίας – Συντήρηση

Χάρη στις νέες τεχνολογικές καινοτομίες του, το GTX Pro  απαιτεί λιγότερη συντήρηση,  με αποτέλεσμα τη μείωση του κόστους λειτουργίας του και την εξοικονόμηση χρόνου από τη διαδικασία συντήρησης

 • – Νέο σύστημα κυκλοφορίας (ink circulation) λευκού μελανιού,
 • – Υγρή βάση (wet capping station) όπου «παρκάρονται» οι κεφαλές, χάρη στην οποία δεν ξεραίνονται τα μελάνια στα ακροφύσια και αποφεύγεται το βούλωμά τους
 • – Η νέα κεφαλή εκτύπωσης λευκού πραγματοποιεί ανακύκλωση μελανιού μειώνοντας έτσι την ποσότητα λευκού μελανιού που απαιτείται για τον καθαρισμό

Μελάνια

Τα  μελάνια Innobella Textile κατασκευάζονται στην Ιαπωνία, αποκλειστικά για τα Brother GTX, και διατίθενται σε cartridges των 200 ή 500 cc. Είναι οικονομικότερα από τα προηγούμενα και αποδίδουν μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων με υψηλή ένταση τόσο στα λευκά όσο και στα σκούρα υφάσματα.  Έχουν πολύ υψηλή αντοχή στις πλύσεις (πιστοποιημένη από την AATCC) , είναι πιστοποιημένα από το OekoTex EcoPassport και «σύμφωνα» με το CPSIA (Consumer Product Safety Improvement Act ). Επίσης κατέχουν την πιστοποίηση GOTS (Global Organic Textile Standard), μία από τις πιο αυστηρές πιστοποιήσεις παραγωγής οικολογικών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Με αυτή την πιστοποίησή τους ως μη τοξικά, εξασφαλίζεται η πιστοποίηση GOTS των τελικών προϊόντων, στο κομμάτι που αφορά την εκτύπωσή τους.

Ευελιξία

Το όριο στα είδη που μπορείτε να τυπώσετε είναι η … φαντασία σας! Το GTX σας εξασφαλίζει δυνατότητες που σας επιτρέπουν να εκτυπώσετε εκτός από t-shirts και πολλά άλλα είδη όπως:  παπούτσια, τσάντες, εσώρουχα, παντελόνια, βρεφικά είδη, πετσέτες, καπέλα, μαξιλαροθήκες, σεντόνια, κ.α, καθώς και σε δύσκολα ενδύματα και σημεία όπως: γιακάδες, μανίκια, τσέπες, sweaters με κουκούλα, μπλούζες με φερμουάρ και κουμπιάκ.α.

 • – Δυνατότητα ρύθμισης της απόστασης κεφαλής και ενδύματος/υφάσματος έως και 30mm, γεγονός που καθιστά ευκολότερη από ποτέ την εκτύπωση πάνω σε ραφές, τσέπες, φερμουάρ και άλλα ογκώδη είδη ένδυσης όπως hoodies και
  σακάκια.
 • – 8 διαφορετικές επιφάνειες εκτύπωσης που εναλλάσσονται γρήγορα και εύκολα για εκτύπωση σε διαφορετικού μεγέθους είδη ένδυσης (ενηλίκων, βρεφικών, κλπ), μανίκια, τσέπες, μπατζάκια κλπ

Λογισμικό RIP

Με το Graphix Lab, το λογισμικό εκτύπωσης που διατίθεται δωρεάν με το GTX Pro, μπορείτε να εισάγετε σχέδια, να προσθέσετε κείμενο, και να το προσαρμόσετε ανάλογα (να κάνετε περιστροφή, αλλαγή μεγέθους, κ.α. ) ακόμα και  να εφαρμόσετε καλλιτεχνικά εφέ. Τόσο το Graphix Lab όσο και ο driver του GTX διατίθενται για λειτουργικά συστήματα Mac και PC.

Αξιοπιστία

Τα εκτυπωτικά brother GTΧ, έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για απευθείας εκτύπωση ετοίμων ενδυμάτων και αξεσουάρ. Κατασκευασμένα εξολοκλήρου στην Ιαπωνία, με τη γνωστή επώνυμη τεχνολογία της brother (ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην αγορά της εκτύπωσης) αποτελούν την πλέον αξιόπιστη λύση.

Η ποιότητα κατασκευής των μηχανικών και ηλεκτρονικών τμημάτων, αλλά και το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της Atlas Digital, εγγυώνται σταθερή λειτουργία κατά την πάροδο του χρόνου.

Η brother παράγει προϊόντα με περιβαλλοντική ευαισθησία  και  συνεχή προσπάθεια βελτίωσης, τόσο των υλικών που χρησιμοποιούνται, όσο και της ανακυκλωσιμότητας αυτών. Είναι πιστοποιημένη κατά ISO:14001, ενώ διαθέτει και δική της προϊοντική ετικέτα “Brother Green Label” στα προϊόντα enviroment-conscious

Κατεβάστε τη Μπροσούρα