fbpx

3000 Series

εξοπλισμένα με χαρακτηριστικά που συνήθως συναντούνται σε πιο ακριβές μηχανές

Τα μοντέλα της σειράς 3000 της MultiCam είναι εξοπλισμένα με χαρακτηριστικά που συνήθως συναντούνται σε πιο ακριβές μηχανές. Το σύστημα αυτόματης αλλαγής εργαλείων παρέχει στους χειριστές των μηχανών το μέγιστο της ευελιξίας και η ατσαλένια κινούμενη γέφυρα που διαθέτουν επιτρέπει την επεξεργασία υλικών μεγάλου μεγέθους ενώ το ίδιο το σύστημα καταλαμβάνει μικρό χώρο.

Σχεδιασμένο για την παραγωγή ενός πλήθους εφαρμογών, η σειρά 3000 είναι η ιδανική λύση για εταιρείες που αναζητούν ένα CNC router υψηλών επιδόσεων και προσιτής τιμής.

Χαρακτηριστικά

 • Αυτόματη ρύθμιση εργαλείων
 • Εύχρηστη λειτουργία
 • 25mm ρουλεμάν άξονα για μέγιστη ακρίβεια
 • Ταχύτητα έως 42m / λεπτό (1.700 inches/minute)
 • Ταχύτατη κίνηση γέφυρας και στους 3 άξονες
 • 12 ΜΒ Μνήμη για δυνατότητα μεταφοράς απεριόριστου μεγέθους αρχείων
 • Ethernet ή RS232 σύνδεση

 

MultiCam Controller

 • Εύχρηστο Χειριστήριο που επιτρέπει στον χειριστή να ορίσει παραμέτρους κοπής, να πραγματοποιήσει δοκιμές, να κατεβάσει αρχεία εργασιών από απομακρυσμένο Η/Υ και να ελέγχει από κοντά την πρόοδο των εργασιών κοπής
 • Ethernet και η Σειριακή επικοινωνία
 • Περιλαμβάνεται πακέτο λογισμικού

 

Προαιρετικά Εξαρτήματα & Αξεσουάρ

Τα προαιρετικά εξαρτήματα που συνεργάζονται με τα router της ΜultiCam επιτρέπουν στους χειριστές τους ευέλικτες λύσεις και μεγάλη παραγωγή. Όλα τα εξαρτήματα είναι πιστοποιημένα για την απρόσκοπτη λειτουργία τους, με τη σχολαστική ακρίβεια της MULTICAM.

 

MultiVision Σύστημα Αναγνώρισης Σημείων


Η κοπή των ψηφιακών εκτυπώσεων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Το MultiVision «διαβάζει» αυτόματα τα σημάδια αναγνώρισης και κατόπιν χρησιμοποιεί τα δεδομένα για την κοπή του εκτυπωμένου αρχείου. Το νέο MultiVision σύστημα, αναβαθμίζει τις δυνατότητες των εργασιών σας για κοπή εκτυπωμένων μαλακών υλικών (Kappa mount, Re-board, αφρώδη, κ.α) με το oscillating knife ή πιο σκληρών υλικών (Pvc, plexiglass, ξύλο, etalbond, αλουμίνιο, κ.α.) με την κεφαλή router.

Ιδανική λύση δίπλα σε κάθε επίπεδο εκτυπωτικό, το MultiCam σας επιτρέπει να κόβετε χωρίς περιορισμό οποιοδήποτε εκτυπώσιμο υλικό.

 

EZ Knife System


Το EZ knife σας επιτρέπει να κόβετε μαλακά και αφρώδη υλικά, καθώς και να πραγματοποιείτε ειδικές εργασίες όπως πίκμανση και περφορέ. Το σύστημα EZ knife υποστηρίζει τεχνολογίες κοπής tangential, oscillating και ultrasonic και διαθέτει μία μεγάλη σειρά εργαλείων που περιλαμβάνει rotary, spear point, και πολλά άλλα, με σημαντικό πλεονέκτημα την εύκολη και άμεση αλλαγή τους από το χειριστή. Το MultiVision Digital Registration System συνδυάζεται ιδανικά με το ΕΖ Knife για υψηλής ακρίβειας περιγραμματική κοπή εκτυπωμένων θεμάτων.

Το ΕΖ Knife System συνεργάζεται με τα Routers της σειράς 1000 και 3000.


V-Cut:
H κοπή V-45° που πραγματοποιείται με το ΕΖ Knife, είναι ιδιαίτερα σημαντική για το φινίρισμα διαφόρων υλικών και κυρίως για την επεξεργασία του Re-board και τη διαμόρφωσή του σε τρισδιάστατα αντικείμενα. Χάρη στη κοπή V, οι δυνατότητες του Re-board αξιοποιούνται στο έπακρο και οι εφαρμογές του επεκτείνονται σημαντικά με κατασκευές που με κανένα άλλο τρόπο δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν.

Εργαλεία ΕΖ System: Oscillating Knife (Δονούμενο μαχαίρι), Tangential Knife, V-Cut Knife, Drag Knife, Kiss cut (για κοπή αυτόκολλητου βινυλίου & film), Rotary (για κοπή υφασμάτων), Crease (για πίκμανση), Perforate (για περφορέ), Pounce

Υλικά που επεξεργάζονται με το EZ Knife System: Μοκέτα / Τσόχα / Kapa Mount / Forex / Re-board / Οντουλέ / Χαρτόνι / Fiberglass / Αφρώδη υλικά καλυμμένα με χαρτί / Αφρώδη υλικά καλυμμένα με πλαστικό / Λάστιχο / Φελλός / Ύφασμα / Αυτοκόλλητο Βινύλιο / Δέρμα / κ.α.

Ο συνδυασμός του ΕΖ Knife System και του MultiVision σε ένα router της MultiCam, προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη λύση για κοπή μαλακών και σκληρών υλικών και τη δυνατότητα υλοποίησης απεριόριστων εφαρμογών.

 

Tool Changer Options – Αυτόματα Συστήματα Αλλαγής Εργαλείων


Τα αυτόματα συστήματα αλλαγής εργαλείων της MultiCam έχουν πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως περιστροφικό μηχανισμό 6, 8 ή 12 θέσεων ή/και αυτόματη αλλαγή σε σειρά που επιτρέπουν την ασφαλή στήριξη των εργαλείων και την ρύθμιση του offset. Tα συστήματα αυτά είναι ιδανικά για αυτοματοποιημένες παραγωγές, καθώς η εξοικονόμηση χρόνου αλλαγής εργαλείων είναι πολύ σημαντική σε τέτοιου είδους παραγωγές.

 

 

Rapid Shape Template Digitizer

H συσκευή αυτή μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε τραπέζι MultiCam, επιτρέποντας στο χειριστή να αντιγράψει, σε πολύ γρήγορο χρόνο, τις διαστάσεις και το σχήμα ενός αντικειμένου. Το γρήγορο λογισμικό του, δημιουργεί ένα αρχείο G code που μπορούν να εκμεταλλευτούν πολλά συστήματα CAD και CAM. H υψηλής ακρίβειας ψηφιοποίηση του πρωτότυπου διευκολύνει τους χρήστες MultiCam, που εξυπηρετούν και άλλους επαγγελματίες, να περνάνε κατευθείαν στην παραγωγή αποφεύγοντας τη χρονοβόρα διαδικασία σχεδιασμού.

 • Αυτόματο καλιμπράρισμα
 • Μεγάλη ταχύτητα
 • Εύκολη χρήση
 • Hybrid Fiber Optic Design
 • Αύξηση της παραγωγής με χαμηλό κοστολόγιο

 

Γενικά

H MultiCam προσφέρει και άλλα εξειδικευμένα εξαρτήματα για τις μηχανές της όπως για παράδειγμα Barcode scanner, Σύστημα αυτόματης ψηφιακής αναγνώριση πάχους υλικού, Αυτόματο 3D scanner επιφάνειας εργασίας με laser, Μονάδα λίπανσης και ψύξης για σκληρά υλικά, Κεφαλή χάραξης καθώς και Μαχαίρι για κοπή βινυλίων και αντανακλαστικών μεμβρανών.

Bar Code Scanner

To Bar-code Scanner σχεδιάστηκε για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη οργάνωση της ροής εργασίας. Μπορεί πολύ εύκολα να διαβάσει τα κωδικοποιημένα αρχεία κοπής προσφέροντας τη δυνατότητα της αυτόματης και άμεσης επιλογής και εκτέλεσής τους. Με τον τρόπο αυτό μειώνεται ο χρόνος προεργασίας και αποφεύγονται λάθη.

Auto Misting Unit – Σύστημα Λίπανσης

Το σύστημα λίπανσης της MultiCam σας επιτρέπει να υποστηρίξετε κοπές αλουμινίου και άλλων υλικών για εφαρμογές στο κλάδο της επιγραφοποιίας. Η λίπανση και η ψύξη του εργαλείου κοπής προσφέρει μεγάλες ταχύτητες παραγωγής καθώς και αψεγάδιαστα κομμένες επιφάνειες. Το σύστημα αυτόματης λίπανσης συνδυάζεται με αέρα και με εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικό Coolube 2210, με άριστα αποτελέσματα σε αλουμίνιο και μπρούτζο. Το Auto Misting συνεργάζεται με το σύστημα ελέγχου της ΜultiCam έτσι ώστε όταν το εργαλείο είναι εκτός θέσης λειτουργίας να σταματά αυτόματα τον ψεκασμό και να ξαναενεργοποιείται αμέσως όταν αρχίζει η επόμενη εργασία.

 

Dust Collector Options – Συλλογέας Σκόνης

Η ΜultiCam προσφέρει τρις διαφορετικές επιλογές συλλογής σκόνης για διαφορετικές επαγγελματικές ανάγκες.

Collet Spindle Options – Μοτέρ

Οι μηχανές MultiCam έρχονται κατόπιν παραγγελίας με moter ισχύς από 2 έως 12,5 HP. Τα περισσότερα moter είναι ψυχόμενα με αέρα σε χαμηλές και υψηλές ταχύτητες. Η στήριξη του μοτέρ πάνω στην γέφυρα γίνεται με ευθυγραμμισμένες γωνίες από χυτό μέταλλο.

Vacuum Options – Συστήματα Συγκράτησης Υλικών

Τα διαθέσιμα συστήματα συγκράτησης υλικών με αέρα (vacuum) της MultiCam είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιων δοκιμών και ελέγχων. Επειδή πολλές εφαρμογές απαιτούν διαφορετικού είδους τεχνικές συγκράτησης, τα standard συστήματα καλύπτουν μια μεγάλη σειρά αναγκών. Όλα τα συστήματα της MultiCam έχουν μία συμπαγή επιφάνεια εργασίας και είναι διαθέσιμα είτε με αυλακωτή επιφάνεια εργασίας και οπές εισρόφησης αέρα είτε με κυψελωτή επιφάνεια εργασίας για συγκράτηση υλικών με υποπίεση αέρα. Αυτές οι επιφάνειες εργασίας έχουν τη δυνατότητα διαίρεσης σε τεταρτημόρια και συνδυάζονται είτε με High Pressure αντλία κενού, είτε με Blower vacuum system.

 

Μοντέλα

MοντέλαΜήκος (mm)Πλάτος (mm)Ύψος (mm)Επιφ. Εργασίας (mm)Βάρος (kg)
3-101R2540215919561270×12701350
3-103R3810215919561270×25401886
3-202R2794241319561524×15241481
3-204R4369241319561524×30992350
3-205R4927241319561524×36572553
3-304R4369292119562032×30992690
3-305R4105292119562032×36582868
3-306R5689292119562032×42672957

Κατεβάστε τη Μπροσούρα