Εκτυπώσεις για Διακόσμηση

3 years ago bessy Comments Off on Εκτυπώσεις για Διακόσμηση

Εκτυπώσεις για Διακόσμηση Σπιτιών-Γραφείων

Ψάχνετε για νέες υπηρεσίες; Χωρίς να χρειάζεστε να είστε διακοσμητές ή εξειδικευμένοι στο αντικείμενο, η ανανέωση ενός χώρου διαβίωσης ή γραφείου είναι μία από αυτές. Στην αγορά αυτή, υπάρχουν διάφορα προϊόντα-υπηρεσίες που μπορείτε να παρέχετε στους πελάτες σας με τα ψηφιακά εκτυπωτικά της Roland: από γραφικά τοίχων μέχρι προσωποποιημένα έπιπλα! Δείτε παρακάτω κάποιες εμπνευσμένες ιδέες

Η ταπετσαρία τοίχου επανέρχεται στη μόδα και είναι ένας κομψός τρόπος για την ανανέωση ενός χώρου. Με τις PVC solvent ταπετσαρίες, τα εκτυπωτικά/κοπτικά Roland είναι ιδανικά για την εκτύπωση προσωποποιημένων ή μη ταπετσαριών, τόσο μέτρων όσων απαιτεί ο πελάτης  - μπορείτε ακόμα να προσθέσετε ιδιαίτερες λεπτομέρειες με επιλογές λευκού και μεταλλικού μελανιού.

Οι άνθρωποι αναζητούν πάντα ένα γρήγορο τρόπο για να προσθέσουν «ζωντάνια» στους τοίχους των χώρων τους. Δημιουργήστε wall art με τα εκτυπωτικά Roland, τα οποία αποτελούν την τέλεια λύση για να δημιουργήσετε έργα με στυλ στους χώρους των πελατών σας.

Η τεχνολογία περιγραμματικής κοπής της Roland είναι ιδανική για προσωποποιημένα γραφικά. Χρησιμοποιήστε τα κοπτικά βινυλίου Roland για να διακοσμήσετε γυμνούς τοίχους με στένσιλ και άλλα στοιχεία.

Δημιουργήστε κουρτίνες, καλύμματα, χαλιά, ταπετσαρίες, μαξιλάρια, τραπεζομάντιλα, κλινοσκεπάσματα και πολλά άλλα με τους εκτυπωτές  dye sublimation Roland Texart, ΧΤ-640 και RT-640. O συνδυασμός του προσωπικού γούστου των πελατών σας με λογότυπα, σχέδια και μοτίβα σε μια σειρά από χρώματα, θα τους εντυπωσιάσουν!

Μικρά οικιακά αντικείμενα όπως βάζα, λάμπες, κορνίζες και  πολλά άλλα μπορούν να αποκτήσουν ένα ιδιαίτερο και προσωπικό στυλ με τα εκτυπωτικά VersaUV LEF

Δημιουργήστε προϊόντα έργων τέχνης ή φωτογραφιών με τα εκτυπωτικά/κοπτικλα Roland, όπως το TrueVIS VG. Εκτυπώστε σε γυαλιστερό, ματ χαρτί και καμβά με ζωντανά χρώματα και εκπληκτικές λεπτομέρειες που είναι βέβαιο ότι θα κάνουν τα έργα σας να ξεχωρίζουν.

Διακοσμητικά είδη μπορούν να εκτυπωθούν με τα επίπεδα εκτυπωτικά  Roland VersaUV που εκτυπώνουν απευθείας σε διάφορα υλικά όπως ξύλο, δέρμα και ακρυλικό. Μπορείτε ακόμη να εξατομικεύσετε έπιπλα, όπως καρέκλες, κεφαλάρια και τραπεζάκια.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εφαρμογές διακόσμησης εσωτερικού χώρου; Επισκεφθείτε το Creative Center της Atlas Digital (Μαρίνου Αντύπα 14, Αλιμος) για να πάρετε ιδέες για υπηρεσίες διακόσμησης σπιτιού-γραφείων!