ILS Series – ILS9.150D

11 months ago administrator_2x96zw6s Comments Off on ILS Series – ILS9.150D

Γενικά

Επεκτείνει τα Όρια σας

Τα ILS ανήκουν στη βιομηχανική σειρά laser χαρακτικών της ULS και διακρίνονται για τις υψηλές επιδόσεις και δυνατότητές τους. Χάρη στις ανοιγόμενες θύρες τους είναι ιδανικά για επεξεργασία μεγάλων επιφανειών και αποτελούν μία άκρως επαγγελματική λύση που συνδυάζει την αξιοπιστία, την ταχύτητα και την ποιότητα με την ασφαλή λειτουργία σύμφωνα με τα πρότυπα CDRH Class 1 και CDRH Class 4.

Μερικά από τα standard accessories και δυνατότητες που ενσωματώνουν είναι: Δείκτης Laser, Auto Focus, Υπολογισμός χρόνου εργασίας, Προεπισκόπηση εργασίας, Air Assist και το πιο εξελιγμένο και ευέλικτο Print Driver της αγοράς, το οποίο υπολογίζει αυτόματα τις ιδανικές ρυθμίσεις ισχύος και ταχύτητας για τη βέλτιστη κοπή μιας μεγάλης σειράς υλικών.

Τα ILS, όπως και όλα τα laser χαρακτικά της βιομηχανικής σειράς ULS, «μεγαλώνουν» μαζί σας προκειμένου να καλύπτουν πάντα τις επαγγελματικές σας απαιτήσεις! Χάρη στον ανοικτό σχεδιασμό τους μπορείτε κάθε στιγμή να τα αναβαθμίσετε και να προσθέσετε extra accessories.

 • 914 x 610mm Επιφάνεια Εργασίας
 • Ισχύς Laser: 10-150 Watt
 • Ανοιγόμενες θύρες*
 • Χαμηλό Κόστος Λειτουργίας
 • Υπολογισμός Χρόνου Εργασίας
 • Εύκολη Συντήρηση
 • Εύκολη & Γρήγορη αλλαγή μπουκάλας laser
 • Προστατευμένο Σύστημα Κίνησης
 • Εναρμόνηση με CDRH Class 1 & CDRH Class 4
 • Εναρμόνιση με RoHS

*Με τη χρήση Class 4 Legal Pass Through Accessory.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 
Model ILS 9.150D ILS 12.150D
Work Area 914 x 610mm 1219 x 610mm
Table Size 1029 x 762mm 1334 x 762mm
Maximum Part Size

(WxHxD)

1029 x 762 x 305mm 1334 x 762 x 305mm
Maximum Clearance for Pass-Through (WxD) 603 x 203mm
Overall Dimensions

(WxHxD)

1448 x 1105 x 1168mm 1753 x 1105 x 1168mm
Printer Control Connection Required a dedicated PC with Windows XP/Vista

USB 2.0 high speed connection

Laser Cartridge Options 10, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 75

(select any two lasers for up to 150 watts)

Weight 181kg 215kg
Power Requirements 220V/16A ; 50/60Hz
Cooling Air-cooled; ambient operating range 10-35 C
Exhaust Connection External exhaust required: 2 ports each 102mm in diameter
 
 

 

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Προεπισκόπηση Εργασίας (Print Preview)

Με τη λειτουργία προεπισκόπησης που περιλαμβάνεται στα μοντέλα ILS, ο χειριστής μπορεί να δει στην οθόνη του υπολογιστή του την εργασία κοπής/χάραξης πριν εκτελεστεί, προκειμένου να επιβεβαιώσει ή να αλλάξει τις ρυθμίσεις. Επίσης μπορεί να δει, επεξεργαστεί και εκτελέσει αποθηκευμένες εργασίες οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει το πρόγραμμα στο οποίο έχουν σχεδιαστεί.

 

Υπολογισμός Χρόνου Εργασίας (Job Time Estimator)

Η λειτουργία υπολογισμού χρόνου εργασίας υπολογίζει το χρόνο που απαιτείται για την πραγματοποίηση μίας εργασίας, χωρίς να χρειάζεται να εκτελεστεί. Αυτό το δυναμικό χαρακτηριστικό χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό του χρόνου εργασίας για raster, vector ή συνδυασμό raster/vector αρχείων. Είναι ένα εξαιρετικό «εργαλείο» για τους επαγγελματίες που χρεώνουν τις υπηρεσίες τους με βάση το χρόνο παραγωγής γιατί τους επιτρέπει να υπολογίζουν το ποσό χρέωσης χωρίς να πρέπει πρώτα να εκτελέσουν την εργασία. Επίσης είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τον αποτελεσματικό ημερήσιο σχεδιασμό ροής εργασιών.

Laser Interface + Print Driver

Η ULS διαθέτει τον πιο εξελιγμένο, ευέλικτο και δυναμικό Print Driver της αγοράς. Ο Print Driver της ULS υπολογίζει αυτόματα τις ιδανικές ρυθμίσεις ισχύος και ταχύτητας για τη βέλτιστη κοπή/χάραξη μιας ευρείας σειράς υλικών, και προσφέρει σημαντική βοήθεια τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους χειριστές.

Χάρη στο νέο Print Driver της ULS, ο έλεγχος της ισχύς, της ταχύτητας και άλλων ρυθμίσεων μπορεί να γίνει είτε αυτόματα είτε από το χειριστή. Επιπρόσθετα, ο χειριστής μπορεί να επέμβει στις ρυθμίσεις του συστήματος ακόμα και κατά τη διάρκεια εκτέλεσης μιας εργασίας και κατόπιν να αποθηκεύσει τις νέες παραμέτρους σε μια βάση δεδομένων. Στο Laser Interface Print Driver, μπoρούν να αποθηκευτούν πάνω από 2000 εργασίες, καθώς και να αλλαχτούν και να ανακληθούν παράμετροι στο λεπτό.

Κανένας άλλος κατασκευαστής laser συστημάτων δεν προσφέρει την ευελιξία και την ευκολία της βιβλιοθήκης έτοιμων ρυθμίσεων κοπής-χάραξης υλικών της ULS.

Εναρμόνιση με RoHS (RoHS Compliant Laser and Laser Systems)

Τα επαγγελματικά συστήματα της ULS, είναι εναρμονισμένα με την οδηγία RoHS. H οδηγία RoHS (Restriction of Hazardous Substances Directive) περιορίζει τη χρήση ορισμένων επικίνδυνων υλικών στη βιομηχανία ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών. Επίσης, η οδηγία RoHS απαγορεύει στους κατασκευαστές τη χρήση υλικών συγκόλλησης μετάλλων με μόλυβδο.

Στη προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος, η ULS δεν χρησιμοποιεί μόλυβδο και άλλες βλαβερές ουσίες κατά τη διαδικασία κατασκευής των CO2 laser συστημάτων της, ενώ επιπλέον έχει εγκαταστήσει διαδικασίες συλλογής και ανακύκλωσης των προϊόντων της.

Custom Material Settings

Οι χειριστές μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους profile ρυθμίσεων, είτε επεμβαίνοντας σε ένα ήδη έτοιμο που υπάρχει στη βάση δεδομένων υλικών, είτε δημιουργώντας εξ΄ αρχής ένα νέο. Σε αυτά τα profile μπορούν να καθορίσουν ρυθμίσεις που αφορούν τα ποσοστά της δύναμης, της ταχύτητας και των ppi (παλμοί ακτίνας/ίντσα).

Auto Focus

Η εστίαση του φακού γίνεται αυτόματα είτε με την αναγνώριση της επιφανείας του υλικού με φωτοκύτταρο, είτε με τη δήλωση του πάχους του υλικού στο πρόγραμμα.

Red Dot Pointer

Ένας ενσωματωμένος δείκτης laser επιτρέπει στο χειριστή να γνωρίζει, πριν ακόμα ξεκινήσει την εκτέλεση μίας εργασίας, σε πιο σημείο του υλικού θα κόψει ή θα χαράξει το laser. Είναι πολύ χρήσιμο για τη σωστή τοποθέτηση ακανόνιστου σχήματος επιφανειών ή αντικειμένων στην επιφάνεια εργασίας του χαρακτικού. Το Red Dot Pointer δεν χρειάζεται ποτέ ρύθμιση.

Manual Air Assist


Το Manual Air Assist διοχετεύει αέρα υψηλής πίεσης στα προς επεξεργασία υλικά για να αποτρέψει την ανάφλεξή τους. Είναι πολύ χρήσιμο για την επεξεργασία λάστιχου σφραγίδας ή άλλων υλικών που παράγουν σκόνη κατά τη διαδικασία χάραξης. Επίσης παρέχει υψηλής πίεσης αέρα για την προστασία των οπτικών.

Instant Print & Run

Κάθε εργασία που στέλνεται προς εκτέλεση αποθηκεύεται στον Print Driver με αποτέλεσμα οι χειριστές να μπορούν να την ξαναεκτελέσουν οποιαδήποτε στιγμή θέλουν χωρίς να χρειάζεται να την ξαναστείλουν μέσω του υπολογιστή τους. Έτσι γλιτώνουν πολύτιμο χρόνο. Τα αρχεία μπορεί να είναι απεριόριστα σε μέγεθος.

Εύκολη Συντήρηση

Η βιομηχανική σειρά laser συστημάτων της ULS ενσωματώνει οπτικά μέρη (φακοί και καθρέφτες) που καθαρίζονται από ειδικό σύστημα αέρα, αυτολιπαινόμενα ρουλεμάν και αξιόπιστα μηχανικά μέρη που εξασφαλίζουν χρόνια άριστης λειτουργίας με τη μικρότερη συντήρηση. Πολλά εξαρτήματα μπορούν να αλλαχθούν εύκολα και ανέξοδα από τους ίδιους τους χειριστές.

Προστασία Οπτικών Μερών

Τα οπτικά μέρη του laser (φακοί & καθρέφτες) καθαρίζονται από ένα σύστημα αέρα που απομακρύνει σκόνες, σωματίδια, καπνούς κλπ. Επιπλέον προστατεύονται από ένα εύκολα αφαιρούμενο κάλυμμα που διευκολύνει την πρόσβαση σε αυτά για έλεγχο, καθάρισμα και συντήρηση.

Sealed Bearings

Τα ρουλεμάν του συστήματος κίνησης του laser είναι ερμητικά κλειστά , ενώ επιπλέον λιπαίνονται και ρυθμίζονται αυτόματα. Έτσι εξασφαλίζεται η μεγάλη διάρκεια ζωής τους χωρίς service. Επίσης μπορούν να αντικατασταθούν πολύ εύκολα από τον ίδιο τον χειριστή. Ο σχεδιασμός του συστήματος κίνησης των συστημάτων της ULS προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας χάραξης, χαμηλού κόστος και αντοχής από οποιοδήποτε άλλο.

Rapid Reconfiguration

Με την πατέντα Rapid Reconfiguration, οι μπουκάλες laser αλλάζουν εύκολα και γρήγορα.

Οι χειριστές μπορούν να εγκαταστήσουν ή να αλλάξουν μια μπουκάλα σε δευτερόλεπτα χωρίς εργαλεία.

 

 

Προαιρετικά Accessories

 • Downdraft Honeycomb Cutting Table
 • Computer Controlled Air Assist
 • Back Sweep Option for Air Assist
 • Cone Option for Air Assist
 • Embedded Computer with 7″ LCD
 • Class 4 Legal Pass-Through
 • Automation Interface (Direct Communication)
 • High Power Density Focusing Optics (HPDFO)
 • Lens kits (2.0, 2.5 & 4.0)
 • SuperSpeed
 • Traveling Exhaust
 • Rotary Fixture

Μπροσούρα

Για να δείτε τo προσπέκτους κάντε κλικ έδω