14 Σεμινάρια και 650 Συμμετέχοντες

6 years ago administrator_2x96zw6s Comments Off on 14 Σεμινάρια και 650 Συμμετέχοντες

14 Σεμινάρια και 650 Συμμετέχοντες

Δεκατέσσερα συνολικά σεμινάρια Κάλυψης Οχήματος, που διοργανώθηκαν από την Atlas Digital σε συνεργασία με την 3M Hellas, προσέφεραν γνώση και εκπαίδευση σε περισσότερους από εξακόσιους πενήντα (650) επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Το κυριολεκτικά μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής επιβεβαίωσε την ανάγκη της αγοράς για ολοκληρωμένα τεχνικά σεμινάρια, αλλά δυστυχώς και την έλλειψη παρόμοιων εκπαιδευτικών παρουσιάσεων.

Στα πλαίσια της φιλοσοφίας της για πλήρη και συνεχή υποστήριξη των πελατών της, η Atlas ήταν η πρώτη εταιρεία που πραγματοποίησε τα συγκεκριμένα σεμινάρια στην Ελλάδα και έφερε την τεχνική κάλυψης οχήματος πιο κοντά σε κάθε επαγγελματία, ανοίγοντας του νέους ορίζοντες και προοπτικές για καινούργιες υπηρεσίες.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την έκβαση των σεμιναρίων και την συμμετοχή που είχαν» δηλώνει στέλεχος της Άτλας και συνεχίζει «σκοπός μας δεν είναι μόνο να εξοπλίζουμε επιχειρήσεις, αλλά και να στηρίζουμε τους πελάτες όπου και όσο μπορούμε, προσφέροντάς τους τα κατάλληλα «εργαλεία» που θα τους κάνουν πιο ανταγωνιστικούς και θα τους βοηθήσουν να μπουν σε νέες αγορές. Για το λόγο αυτό ξεκινήσαμε τα συγκεκριμένα σεμινάρια που στέφθηκαν από μεγάλη επιτυχία».

Με τον ίδιο πάντα στόχο και με βάση τον ενδιαφέρον που έδειξαν οι συμμετέχοντες-επαγγελματίες για συγκεκριμένα θέματα, η Atlas ετοιμάζει νέα σεμινάρια που θα ανακοινωθούν σύντομα. Έως τότε παραμείνετε συνδεδεμένοι με το www.atlasdigital.gr.