Ψηφιακή Τεχνολογία και Τουριστικά Είδη

5 years ago administrator_2x96zw6s Comments Off on Ψηφιακή Τεχνολογία και Τουριστικά Είδη

Η Ατλας στην έκθεση Παρουσίες με Roland & Brother

Roland και Brother δίνουν νέες ιδέες στους επαγγελματίες της αγοράς τουριστικών ειδών και δώρων

Στην έκθεση “Παρουσίες” που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 7 και 11 Ιανουαρίου 2015 στην Αθήνα, η Άτλας είχε την ευκαιρία να γνωρίσει στους επαγγελματίες της αγοράς των τουριστικών ειδών τις δυνατότητες που τους προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία και συγκεκριμένα η ψηφιακή εκτύπωση αντικειμένων και ενδυμάτων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προσέλκυσε το εκτυπωτικό αντικειμένων Roland LEF-20 χάρη στη δυνατότητα απευθείας εκτύπωσης πάνω σε  πάρα πολλά κατ εξοχήν τουριστικά είδη όπως sous verre, μαγνητάκια, τασάκια, πορτοφόλια, κορνίζες, αναπτήρες, παζλ κλπ. Μια από τις εφαρμογές του που εντυπωσίασαν ήταν η εκτύπωση σε βότσαλα που μέχρι σήμερα δεν είναι εύκολη με τα παραδοσιακά μέσα.

Το Brother GT-3 με απευθείας εκτύπωση σε ενδύματα και υφασμάτινα είδη όπως t-shirts, τζην, μπλούζες, καπέλα, πετσέτες, τσάντες, ακόμα και παπούτσια,  είναι ένα ψηφιακό εκτυπωτικό που μπορεί να αποτελέσει σημαντική πηγή κέρδους σε καταστηματάρχες ειδών δώρων και ενδυμάτων ιδίως σε τουριστικές περιοχές.

Στην έκθεση επίσης παρουσιάστηκαν: το επιτραπέζιο εκτυπωτικό-κοπτικό Roland BN-20 και ο κρουστικός εκτυπωτής μετάλλων Roland Metaza MPX-90