Ψηφιακή εκτύπωση & φωτογραφική αγορά

4 years ago bessy Comments Off on Ψηφιακή εκτύπωση & φωτογραφική αγορά

H Διαφοροποίηση και η Ποικιλία Προϊόντων στη Φωτογραφική Αγορά οδηγεί σε Μεγαλύτερα Κέρδη

Έξυπνες ιδέες, νέα προϊόντα, προσωποποιημένα είδη, ξεχωριστά photo gifts, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την αύξηση των πωλήσεων φωτογραφικών καταστημάτων, ιδίως σε τουριστικές περιοχές. Η ψηφιακή τεχνολογία εκτύπωσης ειδών ένδυσης και αντικειμένων υποστηρίζουν την υλοποίηση τέτοιων προϊόντων, ενώ επιπλέον προσφέρουν στον επαγγελματία νέες ευκαιρίες επέκτασης.

Ψηφιακή Εκτύπωση Ενδυμάτων & Αντικειμένων

Με τα ψηφιακά εκτυπωτικά ειδών ένδυσης brother εκτυπώνονται φωτογραφίες/εικαστικά θέματα/κείμενο απευθείας σε είδη ένδυσης όπως tshirts, και γενικά υφασμάτινα είδη (καπέλα, παπούτσια, κάλτσες, τσάντες, πετσέτες κ.α.), ενώ με τα εκτυπωτικά αντικειμένων Roland UV LEF εκτυπώνεται απευθείας μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων (βότσαλα, φωτογραφικά albums, τασάκια, θήκες κινητών, κ.α.) και υλικών (γυαλί, δέρμα, ξύλο, κ.α.) δημιουργώντας μια μεγάλη γκάμα εντυπωσιακών ειδών που αυξάνουν τις πωλήσεις κάθε φωτογραφικού καταστήματος.

Από μια Φωτογραφία Απεριόριστες Ιδέες και Είδη

Συνήθως οι φωτογραφίες εκτυπώνονται σε χαρτί και καμβά και εκεί τελειώνουν και οι υπηρεσίες των φωτογραφικών καταστημάτων. Το πλεονέκτημα όμως ενός καταστήματος είναι η ποικιλία του και η διαφοροποίησή του. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να πετύχει περισσότερες πωλήσεις/πελάτη, απόκτηση νέων πελατών, αλλά και διεύρυνση σε νέες αγορές. Με δεδομένο κιόλας ότι οι πελάτες είναι ολοένα και πιο απαιτητικοί και ενημερωμένοι και ζητούν το κάτι διαφορετικό, η προσφορά νέων υπηρεσιών-προϊόντων είναι ίσως μονόδρομος.

Διαφοροποίηση από τον Ανταγωνισμό

Ακόμα και η πιο επιτυχημένη ιδέα μπορεί να αντιγραφεί. Μόλις ένα επιτυχημένο photo gift γίνει μαζικό, o επαγγελματίας πρέπει να είναι έτοιμος για ένα καινούργιο, προκειμένου να είναι ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό του με νέες άμεσα υλοποιήσιμες ιδέες. Με τα ψηφιακά εκτυπωτικά brother και Roland έχει την παραγωγή στα χέρια του και μπορεί να δημιουργεί συνεχώς νέα photo gifts.

Περισσότερες Πωλήσεις. Μεγαλύτερα Κέρδη

Εκτός από εκτυπώσεις κατ΄απαίτηση με τη φωτογραφία/μήνυμα του πελάτη, με τα ψηφιακά εκτυπωτικά Roland & brother, ένας επαγγελματίας μπορεί να επεκταθεί και σε μια πιο μαζική παραγωγή εκτυπωμένων ειδών με μια συγκεκριμένη φωτογραφία ή εικαστικό, πουλώντας τα από το κατάστημά του ή χονδρικώς σε άλλα καταστήματα. Η δυνατότητα ψηφιακής εκτύπωσης μικρής (ακόμα και ενός μόνο αντικειμένου ή ενδύματος) ή μεσαίας ποσότητας με χαμηλό κόστος, μεταφράζεται σε μεγαλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες και κέρδη.

Προσωποποιημένα Αντικείμενα

«Ότι θέλει ο πελάτης»: Το εικαστικό που θέλει ο πελάτης (σχέδιο, μήνυμα, φωτογραφία), μπορεί να τυπωθεί άμεσα στο αντικείμενο/ένδυμα που θέλει (είτε το επιλέγει από το κατάστημα, είτε το φέρνει ο ίδιος, όπως π.χ το notebook του) και να φέρει πολλές επιπλέον πωλήσεις.

Ποιότητα

Οι καταναλωτές είναι πλέον απαιτητικοί. Η ποιότητα είναι ένα από τα ζητούμενά τους. Μεγάλη λεπτομέρεια στο εικαστικό που κοσμεί ένα αντικείμενο ή ένδυμα, επιτυγχάνεται με τα ψηφιακά εκτυπωτικά Roland και brother, ενώ ο έλεγχος της ποιότητας είναι στα χέρια του επαγγελματία.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΕΡΔΗ

ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ

Με τα brother, εκτυπώνετε, άμεσα απευθείας πάνω σε ενδύματα όπως t-shirt, μπλούζες, παντελόνια ακόμα και παπούτσια, καπέλα, πετσέτες, τσάντες και γενικά υφασμάτινα (βαμβακερά ή μικτά βαμβακερά) είδη, πάχους έως 30mm.

Με το ολοκληρωμένο brother kiosk, που περιλαμβάνει μία οθόνη αφής, μία φωτογραφική κάμερα και ένα ειδικό λογισμικό, η διαδικασία μπορεί να γίνει «παιχνίδι». Ο πελάτης επιλέγει άμεσα μία από τις έτοιμες εικόνες που περιλαμβάνονται στο λογισμικό, εισάγει τη φωτογραφία του ή φωτογραφίζεται επί τόπου. Πληκτρολογεί ένα κείμενο, αν θέλει, με δυνατότητα επιλογής γραμματοσειρών ή επιλέγει ένα από τα έτοιμα template στο οποίο ενσωματώνεται η φωτογραφία του. Με το πάτημα ενός πλήκτρου η εκτύπωση γίνεται άμεσα στο brother.

ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Τα VersaUV LEF Roland ταιριάζουν σε κάθε κατάστημα λιανικής πώλησης και προσφέρουν μια ευέλικτη λύση για απευθείας εκτύπωση σε σχεδόν οποιοδήποτε αντικείμενο, με απίστευτη λεπτομέρεια και λαμπερά χρώματα. Βότσαλα, θήκες κινητών, sous verre, ξύλινα είδη, mouse pads, ηλεκτρονικές συσκευές, ακόμα και ποτήρια εκτυπωμένα με ιδιαίτερα σχέδια και φωτογραφίες, μετατρέπονται σε ξεχωριστά είδη, ενώ η δυνατότητα εκτύπωσης υφών, ανάγλυφων στοιχείων και γυαλιστερών σημείων τα κάνουν εντυπωσιακότερα. Το σημαντικότερο για τον επαγγελματία είναι ότι το χαμηλό κόστος εκτύπωσης, ακόμα και για ένα μόνο τεμάχιο, του εξασφαλίζει μεγάλα περιθώρια κέρδους.

“Δουλέψτε” την επιχειρήσή σας ακόμα και σε μια παραλία

Εκτύπωση αντικειμένων με Roland LEF