Ψηφιακή εκτύπωση & τουριστικά είδη

4 years ago bessy Comments Off on Ψηφιακή εκτύπωση & τουριστικά είδη

Η Διαφοροποίηση στην Αγορά Τουριστικών Ειδών Οδηγεί σε Μεγαλύτερα Κέρδη

Έξυπνες ιδέες, νέα προϊόντα, προσωποποιημένα είδη και αντικείμενα που ξεχωρίζουν δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την αύξηση των πωλήσεων επιχειρήσεων τουριστικών ειδών. Η ψηφιακή τεχνολογία εκτύπωσης ειδών ένδυσης και αντικειμένων υποστηρίζουν την υλοποίηση τέτοιων προϊόντων, ενώ επιπλέον σας προσφέρουν μοναδικά πλεονεκτήματα.

Πολλά είδη – Μικρές Ποσότητες

Μεγάλες ποσότητες του ίδιου κωδικού είδους ή μικρότερες πολλών διαφορετικών; Η τάση της αγοράς είναι η ποικιλία. Δημιουργήστε μια μεγάλη γκάμα ειδών! Για να το πετύχετε αυτό, ο μόνος τρόπος είναι τα ψηφιακά εκτυπωτικά!

Διαφοροποιηθείτε από τον Ανταγωνισμό

Διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό σας με το να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά. Ακόμα και το πιο επιτυχημένο σχέδιο ή είδος σας (όπως ένα αντικείμενο ή ένα σχέδιο σε ένα tshirt) μπορεί να αντιγραφεί. Μόλις η δική σας επιτυχημένη ιδέα γίνει μαζική, εσείς θα πρέπει να είστε ένα βήμα μπροστά με νέες άμεσα υλοποιήσιμες ιδέες ακόμα και μέσα στην ίδια σεζόν. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι τα ψηφιακά εκτυπωτικά!

Μεγαλύτερο Κέρδος

Η δυνατότητα εκτύπωσης μικρής-μεσαίας ποσότητας με χαμηλό κόστος μεταφράζεται για εσάς σε μεγαλύτερη κέρδη. Ο μόνος τρόπος για να το εξασφαλίσετε είναι τα ψηφιακά εκτυπωτικά!

'Ελεγχος Στοκ

Σας δεσμεύει το στοκ σας; Παράγετε τα προϊόντα σας πριν ακόμα να ξέρετε τη ζήτηση, με αποτέλεσμα να στοκάρετε μεγάλες ποσότητες ή να έχετε ελλείψεις; Για ποσότητες ειδών ανάλογα με τη ζήτηση και άμεση παραγωγή επαναληπτικών παραγγελιών … ο μόνος τρόπος είναι τα ψηφιακά εκτυπωτικά!

Προσωποποιημένη Παραγωγή

«Ότι θέλει ο πελάτης»: Το εικαστικό που θέλει ο πελάτης σας (σχέδιο, μήνυμα, φωτογραφία), μπορεί να τυπωθεί άμεσα σε ένα ένδυμα ή αντικείμενο, και να φέρει σε εσάς επιπλέον πωλήσεις.!

Ποιότητα

Οι καταναλωτές και άρα και οι πελάτες σας είναι πλέον απαιτητικοί. Η ποιότητα είναι ένα από τα ζητούμενά τους. Μεγάλη λεπτομέρεια στο εικαστικό που κοσμεί ένα αντικείμενο ή ένδυμα, και εκτύπωση φωτογραφικών θεμάτων, επιτυγχάνονται με τα ψηφιακά εκτυπωτικά !

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ "ΟΔΗΓΕΙ" ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΕΡΔΗ

ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ

Με τα brother, εκτυπώνετε, άμεσα απευθείας πάνω σε ενδύματα όπως t-shirt, μπλούζες, παντελόνια ακόμα και παπούτσια, καπέλα, πετσέτες, τσάντες και γενικά υφασμάτινα (βαμβακερά ή μικτά βαμβακερά) είδη.

Συνοπτικά χαρακτηριστικά: Ιαπωνική Τεχνολογία & Μοναδική Αξιοπιστία brother |Υψηλή Ανάλυση Εκτύπωσης για Φωτογραφική Αποτύπωση | Υψηλή Αντοχή Εκτύπωσης | Πιστοποιημένα Μελάνια Oeko-Tex Eco-Passport, με βάση το νερό | Accessories για Εκτύπωση Παπουτσιών, Καπέλων, Δύσκολων Ενδυμάτων, κ.α.

ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Τα εκτυπωτικά αντικειμένων Roland LEF μετατρέπουν απλά αντικείμενα σε ξεχωριστά τουριστικά είδη. Βότσαλα, θήκες κινητών, sous verre, ξύλινα είδη, mouse pads, ακόμα και ποτήρια εκτυπωμένα με ιδιαίτερα σχέδια, αυξάνουν τις πωλήσεις! Οι δυνατότητα εκτύπωσης υφών, ανάγλυφων στοιχείων και γυαλιστερών σημείων κάνουν αυτά τα είδη εντυπωσιακότερα!

Συνοπτικά Χαρακτηριστικά: Μελάνια EcoUV (CMYK+Λευκό+ Βερνίκι) | Δημιουργία Υφών, Ανάγλυφων Στοιχείων & Φινιρίσματος (γυαλιστερό, ματ) | Υψηλή Aνάλυση Εκτύπωσης | Άμεσος Υπολογισμός Χρόνου και Ποσότητας Μελάνης Εκτύπωσης | Εκτύπωση Μεταβλητών Δεδομένων

LASER ΧΑΡΑΚΤΙΚΑ-ΚΟΠΤΙΚΑ & ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ

Μια ιδέα μπορεί να μετατραπεί σε ένα απόλυτα μοναδικό τουριστικό δώρο. Με τα laser κοπτικά-χαρακτικά Acro κόβετε το υλικό της επιλογής σας (ξύλο, Plexi, δέρμα, κ.α.) στο σχέδιο του αντικειμένου που θέλετε να δημιουργήστε, όπως π.χ ένα σελιδοδείκτη, ένα sousverre, μια κρεμάστρα. Με τον κατάλληλο σχεδιασμό ή τα άπειρα έτοιμα designs που υπάρχουν, μπορείτε να φτιάξετε ακόμα και ένα 3D αντικείμενο. Τέλος με τα εκτυπωτικά Roland LEF, τα τυπώνετε με ένα σχέδιο δημιουργίας ή επιλογής δικής σας ή του πελάτη σας! Το όριο είναι η φαντασία και η δημιουργικότητά σας!

Συνοπτικά χαρακτηριστικά Acro Laser: Επιφάνεια εργασίας:60x50,100x60,130x90,160x100,180x120cm - Ισχύς: 40W/80W/100W/120W/150W - Ταχύτητα χάραξης: 0-60000mm/min - Ταχύτητα κοπής:0-40000mm/min - Honeycomb Worktable, Rotary Device, Auto-focus Device

“Δουλέψτε” την επιχειρήσή σας ακόμα και σε μια παραλία

Δημιουργία Ρολογιού από ξύλο και γυαλί με Roland και Acro

Δημιουργήστε τη δική σας σειρά ενδυμάτων με brother

Εκτύπωση αντικειμένων με Roland LEF