Χορηγία AKTO Fashion Show

4 years ago bessy Comments Off on Χορηγία AKTO Fashion Show

H Atlas Digital χορηγός στο AKTO Fashion Show 2017

Χορηγός στην ετήσια  εκδήλωση ΑΚΤΟ Fashion Show, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου, η Atlas Digital προσέφερε τις ψηφιακές εκτυπώσεις των υφασμάτων που χρησιμοποίησαν σπουδαστές του τμήματος Fashion Design του ΑΚΤΟ με μοτίβα δικού τους σχεδιασμού. Οι συγκεκριμένοι σπουδαστές επέλεξαν την ψηφιακή τεχνολογία να αποτυπώσει τη δημιουργική τους φαντασία στο fashion design, ακολουθώντας τη νέα τάση της Μόδας.

Οι εκτυπώσεις πραγματοποιήθηκαν με το Roland Texart-RT-640, αποδίδοντας με τον καλύτερο τρόπο την «έμπνευση» των νέων σχεδιαστών.

Πληροφορίες για την εκδήλωση

Οι σπουδαστές Fashion Design του ΑΚΤΟ Αθήνας θα παρουσιάσουν  τις  δημιουργίες τους, στο εντυπωσιακό fashion show, που θα πραγματοποιηθεί την Tετάρτη 28 Ιουνίου, ώρα 20:30 στον ΑΚΤΟ (Ευελπίδων 11Α ).

Το show αποτελείται από 3 θεματικές ενότητες.
* Στην πρώτη οι τελειόφοιτοι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΤΟ παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους με θέμα ABANDON WORLD.
* Στην δεύτερη θεματική ενότητα με θέμα ΄΄De stijl & Bauhaus in Fashion΄΄, οι σπουδαστές του Β΄ έτους εμπνέονται από τα δύο αυτά καλλιτεχνικά κινήματα . Η collection είναι βασισμένη στο τρίπτυχο : Καθαρό, Λιτό, Λειτουργικό.
* Στην Τρίτη θεματική ενότητα οι τελειόφοιτοι του προγράμματος ΒΑ (Hons) Degree in Fashion Design /AKTO Middlesex University θα παρουσιάσουν την προσωπική τους collection η οποία είναι το αποτέλεσμα της Διπλωματικής τους εργασίας.

Ψηφιακή Εκτύπωση & Μόδα

Με την ψηφιακή εκτύπωση  οι σχεδιαστές έχουν πλέον τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουν το ύφασμα ως καμβά χωρίς τα όρια που θέτουν οι παλιές τεχνικές. Η ελευθερία που παρέχει στο σχεδιαστή, η δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος το σχέδιο, να συνδυάσει σχήματα μέσω της ψηφιακής οδού και να τα μετατρέψει όλα αυτά σε ύφασμα και ρούχο, έδωσε άλλη δυναμική στο εμπριμέ ρούχο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πια σχεδιαστές που έχουν υιοθετήσει πλήρως τη φουτουριστική αισθητική της ψηφιακής εκτύπωσης και αυτό θεωρείται  πλέον, το σήμα κατατεθέν για αυτούς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ