Πιστοποίηση Ασφαλούς Χρήσης

6 years ago administrator_2x96zw6s Comments Off on Πιστοποίηση Ασφαλούς Χρήσης

Πιστοποίηση Ασφαλούς Χρήσης για Εσωτερικούς Χώρους

Τα EcoSol Max, EcoSol Max 2 και EcoSol Max 3 μελάνια της Roland διαθέτουν πιστοποίηση ασφαλούς χρήσης για εκτυπώσεις εσωτερικών χώρων.

Το πιστοποιητικό GreenGuard Gold UL 2818, απο το εργαστήριο UL Environment (Underwriters Laboratories), βεβαιώνει οτι τα προϊόντα αυτά, ακολουθούν τα πιο αυστηρά και ολοκληρωμένα πρότυπα ασφαλείας για χαμηλές εκπομπές  πτητικών οργανικών στοιχείων (VOC) του αέρα εσωτερικών χώρων.

Το UL Enviroment είναι ένα ανεξάρτητο και πιστοποιημένο εργαστήριο, στην Καλιφόρνια, και διενεργεί μετρήσεις υλικών ακολουθώντας τις προδιαγραφές που σχετίζονται με τις οριοθετήσεις περί δημόσιας υγείας, τόσο στην πολιτεία της Καλιφόρνιας αλλά και σε άλλους διεθνείς φορείς. Η δε πιστοποίση GreenGuard, αποτελεί ένα εργαλείο για επαγγελματίες όπως αρχιτέκτονες ή διακοσμητές που επιθυμούν να προσφέρουν πιο υγιεινό και βιώσιμο περιβάλλον κατοικιών και άλλων χώρων.

Συγκεκριμένα,το GREENGUARD Gold Certification περιλαμβάνει παράγοντες ασφαλείας για άτομα ειδικού ενδιαφέροντος (όπως παιδιά και ηλικιωμένοι) και εξασφαλίζει οτι τα προϊόντα είναι κατάλληλα για χρήση σε σχολεία, νοσοκομεία και παιδικά δωμάτια.

Τα μελάνια EcoSol Max κυκλοφορούν απο το 2003 με μεγάλη επιτυχία και  τυπώνουν στην χώρα μας εκατοντάδες χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα κάθε χρόνο, αρκετά απο αυτά για χρήση σε εσωτερικούς χώρους.

Να σημειώσουμε τέλος, οτι η Roland είναι η μοναδική εταιρεία που πήρε πιστοποιητικό απ ευθείας για τα μελάνια και για γενική χρήση αυτών και όχι αποκλειστικά για συνδιασμό με συγκεκριμένα υποστρώματα εκτύπωσης.

Δείτε :

Επίσημη Ανακοίνωση της Roland

http://www.greenguard.org

Γνωρίστε τα νέα μελάνια EcoSol Max3