Eφαρμογές Flatbed Eκτυπωτικών

3 years ago bessy Comments Off on Eφαρμογές Flatbed Eκτυπωτικών

Οι δυνατότητες των Flatbed Εκτυπωτικών και τι Σημαίνουν για την Επιχείρησή σας

“Τι μπορεί να εκτυπώσει;”; ή … “και Τι Δεν μπορεί να εκτυπώσει!”;

Όταν αναφερόμαστε στην επίπεδη εκτύπωση UV, η έκφραση "και τι δεν μπορεί να εκτυπώσει!" είναι η καταλληλότερη. Με ένα αξιόπιστο flatbed εκτυπωτικό, όπως της Roland, δεν υπάρχουν πολλά αντικείμενα/υλικά που δεν μπορείτε να εκτυπώσετε απευθείας.

Για τα εργαστήρια επιγραφών και άλλες εκτυπωτικές επιχειρήσεις, η UV επίπεδη εκτύπωση αποτελεί την ευκαιρία για μία τεράστια διεύρυνση των δυνατοτήτων παραγωγής τους!

Μερικοί Λόγοι για να Επιλέξετε την Επίπεδη Εκτύπωση

Η τεχνολογία flatbed δεν ήταν πάντοτε προσιτή. Αλλά τα πράγματα τώρα έχουν αλλάξει, και τα εργαστήρια επιγραφοποιίας και οι εκτυπωτικές επιχειρήσεις μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν τις απεριόριστες δυνατότητές τους και να τις μετατρέψουν σε μεγάλες ευκαιρίες διαφοροποίησης και κέρδους.

Παρακάτω ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους η επίπεδη εκτύπωση έχει αποδειχθεί μια άριστη επένδυση για τις  επιχειρήσεις οπτικής επικοινωνίας.

  • Η τεχνολογία επίπεδης εκτύπωσης είναι πλέον πιο προσιτή από ποτέ
  • Οι χρήστες εξοικονομούν χρόνο, κόπο και κόστος σε σύγκριση με εκτυπωτικές μεθόδους που απαιτούν μια πιο πολύπλοκη διαδικασία παραγωγής.
  • Προσφέρει τεράστιες δυνατότητες επέκτασης των υπηρεσιών μιας επιχείρησης
  • Επιτρέπει την παραγωγή μοναδικών εξατομικευμένων προϊόντων, ειδικά όταν συνδυάζει και τη δυνατότητα κοπής, ακόμα και για ένα μόνο τεμάχιο
  • Η αγορά εξελίσσεται και οι σύγχρονοι πελάτες αναζητούν συνεχώς νέους και εντυπωσιακούς τρόπους για να προωθήσουν τις μάρκες τους. Η flatbed εκτύπωση σας επιτρέπει να καλύψετε αυτές τις ανάγκες

Ας Δούμε Mερικές από τις Εφαρμογές της Επίπεδης Εκτύπωσης  

Τα wide format επίπεδα εκτυπωτικά Roland, όπως το LEJ-640FT Flatbed UV, έχουν αρκετά φαρδιά τραπέζια  με αποτέλεσμα να εκτυπώνουν σε ολόκληρα φύλλα από MDF, ακρυλικό, αφρώδες υλικό ακόμα και τραπέζια και πόρτες, ενώ μπορείτε ακόμη να εκτυπώσετε σε αντικείμενα όπως μια θήκη κιθάρας πάχους έως 6 ιντσών!

Με τη δυνατότητα απευθείας εκτύπωσης σε ολόκληρα φύλλα, τα wide format εκτυπωτικά της Roland, είναι πραγματικά ιδανικά και αποτελεσματικά για εκτύπωση Displays, POPs, διαφημιστικών υλικών και πολλά άλλα.

Τα εκτυπωτικά flatbed της Roland, δεν περιορίζονται μόνο στην εκτύπωση μεγάλων και βαριών αντικειμένων, αλλά και απευθείας σε είδη όπως USB sticks, θήκες κινητών τηλεφώνων, tablets, και άλλα αντικείμενα ακόμα και ακανόνιστης επιφάνειας, όπως softballs. Φτιάχνοντας ένα καλούπι όπου τοποθετούνται τα αντικείμενα  μπορείτε να εκτυπώσετε ταυτόχρονα γρήγορα και εύκολα πολλά σχέδια και διαφορετικές παραγγελίες. 

Επειδή η τεχνολογία UV flatbed μπορεί να εκτυπώσει σε καμπύλες επιφάνειες και επιφάνειες με υφή, η τοποθέτηση ενός λογότυπου σε αντικείμενα όπως μπάλες του γκολφ, δεν αποτελεί πρόβλημα – γεγονός που προσφέρει τη δυνατότητα ξεχωριστών υπηρεσιών που αποδεικνύονται εξαιρετικά κερδοφόρες. 

Εκτυπώστε τα δερμάτινα εξώφυλλά πολλών καταλόγων ταυτόχρονα και προσφέρετε προϊόντα που πολύ λίγοι από τους ανταγωνιστές σας θα είναι σε θέση να παράγουν τόσο γρήγορα ή ποιοτικά.

Αλατιέρες και πιπεριέρες με εξατομικευμένη εκτύπωση είναι μια άλλη ιδέα για τους πελάτες σας που έχουν εστιατόρια. Η δυνατότητα εκτύπωσης σε γυαλί ανοίγει μια εντελώς νέα αγορά για απευθείας εκτύπωση σημάνσεων, private ετικετών ή σχεδίων.

 

Η ασφαλής και άμεση εκτύπωση σε συσκευές όπως οι φορητοί υπολογιστές και άλλα προϊόντα, είναι πλέον δυνατή και αποτελούν μια τεράστια αγορά. Η φωτογραφία δείχνει καθαρά το διαφανές βερνίκι που μπορεί να προστεθεί για να δώσει εκπληκτικό φινίρισμα και υφή. 

Αυτή η εκτύπωση σε ακατέργαστο ξύλο είναι ένα παράδειγμα των απεριόριστων καλλιτεχνικών εφαρμογών που έχουν τα εκτυπωτικά flatbed

Ένα παράδειγμα εξατομικευμένης εκτύπωσης για συσκευασίες κοσμημάτων . Η εκτύπωση απευθείας πάνω σε ακρυλικό υλικό με UV εφέ προσθέτει ένα άλλο επίπεδο ποιότητας στις εκτυπωτικές σας εργασίες.

Μπορείτε να εκτυπώσετε έργα τέχνης μεγάλης διάστασης, εκτυπώνοντας απευθείας σε παχύ canva , ξύλινα πλαίσια και πολλά άλλα υποστρώματα. Με το κατάλληλο εκτυπωτικό,  ατελείωτες εφαρμογές τέχνης είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν.

 

Φυσικά και υπάρχουν περιορισμοί στην εκτύπωση Flatbed . Ορισμένα υποστρώματα είναι πολύ καμπύλα για να εκτυπωθούν πλήρως, αλλά με το κατάλληλο μέγεθος εικαστικού και τη δική σας δημιουργικότητα, μπορεί εύκολα να ξεπεραστεί.

Η επίπεδη εκτύπωση είναι πλέον μια ολοκληρωμένη προσιτή τεχνολογία που δίνει σε επιχειρήσεις εκτύπωσης, γραφικών τεχνών, στις εταιρίες εκδηλώσεων, στους παραγωγούς έργων τέχνης και σε άλλες καινοτόμες επιχειρήσεις τη δυνατότητα να κάνουν πολύ περισσότερα,  με υψηλή ποιότητα και αξεπέραστη ευκολία.

 

 

Roland UV Flatbed Printers

 

VersaUV S Series Flatbed

Τα επίπεδα εκτυπωτικά της σειράς VersaUV S Roland προσφέρουν την απόλυτη ευελιξία στην εκτύπωση UV.  Γνωρίστε περισσότερα

VersaUV LEF Series

Το VersaUV LEF-200 ταιριάζει σε κάθε εργαστήριο ή κατάστημα λιανικής πώλησης και προσφέρει μια ευέλικτη λύση για απευθείας εκτύπωση σε σχεδόν οποιοδήποτε αντικείμενο, με απίστευτη λεπτομέρεια και εκπληκτικά χρώματα. Γνωρίστε περισσότερα