Καταστήματα TROIKA χρησιμοποιούν Roland Metaza

5 years ago administrator_2x96zw6s Comments Off on Καταστήματα TROIKA χρησιμοποιούν Roland Metaza

Καταστήματα TROIKA χρησιμοποιούν Roland Metaza

To νέο κατάστημα Troika Design στη Kamioka της Ιαπωνίας, εγκαινίασε την έναρξή του με εξατομικευμένες υπηρεσίες αποτύπωσης σε είδη δώρων με το Roland Metaza.

H χάραξη προσωποποιημένων μηνυμάτων ή ακόμα και φωτογραφιών σε ακρυλικά ή μεταλλικά είδη δώρων όπως μπρελόκ, αναπτήρες, κ.α., είναι ήδη εξαιρετικά δημοφιλής σε άλλα καταστήματα ΤRΟΙΚΑ.

Η κα Matsuma, υπάλληλος του καταστήματος αναφέρει: “Οι πελάτες ευχαριστήθηκαν πολύ με τη δυνατότητα να προσωποποιήσουν με ονόματα και μηνύματα τα διάφορα αντικείμενα και είδη δώρων”, ενώ ο κος Tani, διευθυντής του καταστήματος συμπληρώνει: “Η αποτύπωση ονομάτων είναι μία υπηρεσία που έχει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον για τους καταναλωτές. Ελπίζω ότι θα επεκτείνουμε την υπηρεσία αυτή γιατί θα ήθελα να δω περισσότερους πελάτες με χαμογελαστά πρόσωπα”.  

Σχόλια Πελατών

“Ευχαριστήθηκα πολύ που αποτύπωσα το όνομά μου στο αντικείμενο που αγόρασα. ‘Εγινε πολύ προσωπικό”

“Έμεινα έκπληκτος από το γεγονός ότι ονόματα μπορούσαν να σκαλιστούν σε μέταλλο επί τόπου στο κατάστημα “

“Ήρθα να αγοράσω ένα δώρο για την φίλη μου και είχα τη δυνατότητα όχι μόνο να βρω μια κλειδοθήκη του γούστου της , αλλά και να αποτυπώσω σε αυτήν ένα προσωπικό μήνυμα. Ανυπομονώ να δω την αντίδρασή της όταν της το δώσω.”

Troika meets Metaza

Η προσωποποίηση αντικειμένων ελκύει όλο και περισσότερους καταναλωτές γιατί ικανοποιεί την ανάγκη τους να φορούν, κρατούν ή δωρίζουν κάτι ξεχωριστό,

Μικρό, Οικονομικά Προσιτό και Εύκολο στη χρήση του, το Roland Metaza, είναι ιδανικό για την κάλυψη αυτής της καταναλωτικής ανάγκης.

Γνωρίστε περισσότερα για το Metaza MPX-90