Η ULS με την Apple στο Public

6 years ago administrator_2x96zw6s Comments Off on Η ULS με την Apple στο Public

H ULS Yποστηρίζει Προωθητική Ενέργεια της Apple

Τη Χριστουγεννιάτικη  προωθητική ενέργεια της Apple στο κατάστημα Public  υποστήριξαν τα laser χαρακτικά της ULS προσφέροντας στους αγοραστές προϊόντων ipod και iphone τη ευκαιρία να τα προσωποποιήσουν χαράσσοντας μηνύματα, ονόματα, στίχους ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούσαν. To έντονο ενδιαφέρον των τελικών καταναλωτών γι’ αυτή τη μοναδική δυνατότητα να μετατρέψουν τα δώρα τους σε «απόλυτα» προσωπικά και μοναδικά, ανέδειξε νέες εφαρμογές και πηγές εσόδων.

Η προσωποποίηση αντικειμένων από ρούχα έως διακοσμητικά στοιχεία, είδη σπιτιού και ηλεκτρικές συσκευές είναι μία μόδα που έχει ήδη κερδίσει πάρα πολλούς θαυμαστές στο εξωτερικό και έχει

υιοθετηθεί ως  μέρος του νέου Life Style.
Συγκεκριμένα με τα laser συστήματα της ULS έχει αναπτυχθεί μια νέα προσοδοφόρα δραστηριότητα για τη χάραξη προσωπικών αντικειμένων, δώρων ή ειδών διακόσμησης. Notebook, κινητά τηλέφωνα, θήκες κινητών, δερμάτινα πορτοφόλια, τσάντες και είδη γραφείου, στυλό, εξώφυλλα φωτογραφικών άλμπουμ, ξύλινες κορνίζες φωτογραφιών, ποτήρια, ασημικά είναι μερικά μόνο από τα είδη που οι καταναλωτές ζητούν να χαράξουν είτε για προσωπική χρήση, είτε για δώρα προσωπικά ή εταιρικά.

H χάραξη αντικειμένων μπορεί να αποφέρει ένα σημαντικό και άμεσο κέρδος με το λιγότερο κόπο και σχεδόν χωρίς καθόλου κόστος. Σε εμπορικά κέντρα και περιοχές, κοντά σε σημεία ψυχαγωγίας και σχολεία, ένα ULS μπορεί από μόνο του να «στηρίξει» μια επιχείρηση.