Ενα Χρόνο με το Brother

5 years ago administrator_2x96zw6s Comments Off on Ενα Χρόνο με το Brother

Ενα Χρόνο με το Brother

Ο κος Ανέστης Βαλσάμης, ιδιοκτήτης της εταιρείας OuterSpace, μιλάει για την εμπειρία του από το εκτυπωτικό ενδυμάτων Brother, μετά από ένα χρόνο συνεχούς χρήσης του.

«Έχει κάνει σχεδόν 6.000 τυπώματα χωρίς να βγάλει καμία βλάβη. Σίγουρα θα το ξαναγόραζα!»

Τρέχοντας ανάμεσα σε τρία ψηφιακά εκτυπωτικά ελέγχοντας την παραγωγή τους, ο κος Βαλσάμης μας έδωσε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του για να μας μιλησει για το Brother.

Συνέντευξη:

Γιατί μπήκατε στην Ψηφιακή Εκτύπωση;

«Για την ευκολία που προσφέρει. Η ψηφιακή τεχνολογία σου λύνει τα χέρια. Επιπλέον, μόνο ψηφιακά μπορείς να ανταποκριθείς σε παραγγελίες για μικρές ποσότητες και σήμερα όλοι περιορίζουν τις ποσότητες.»

Πως καταλήξατε στο Brother;

«Ασχολούμαι με τα μπλουζάκια εδώ και χρόνια. Από το 2000 παρακολουθώ τα ψηφιακά μηχανήματα απευθείας εκτύπωσης και έβλεπα ότι τα άλλα μηχανήματα, αντίθετα με τα brother, είχαν προβλήματα. Χρειαζόμουν ένα τέτοιο μηχάνημα και κάποια στιγμή αποφάσισα να επενδύσω. Ενα χρόνο μετά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω ένα καλό μηχάνημα που δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα, και πάνω στην παραγωγή δεν έχω πετάξει ούτε μια μπλούζα.»

Αν γυρνούσαμε τον χρόνο πίσω και μπορούσατε να επιλέξετε ένα άλλο μηχάνημα;

«Πάλι αυτό θα αγόραζα»

Ποιο είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημά του;

Η Ποιότητα εκτύπωσης, η ταχύτητα και φυσικά η τεχνική αξιοπιστία του.

Την αγορά πως την βλέπετε;

Αν και οι ποσότητες των παραγγελιών μειώνονται, υπάρχει δουλειά και η ψηφιακή τεχνολογία προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα και ευκαιρίες στον επαγγελματία.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ … ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ 

Κάνοντας ένα δώρο σε δύο μικρούς επισκέπτες του (ένα t-shirt με τυπωμένη τη φωτογραφία τους)

είδαμε πόσο γρήγορα μπορεί να γίνει όλη η διαδικασία. Μέσα σε 10 λεπτά έγινε η φωτογράφιση, η επεξεργασία της φωτογραφίας, η εκτύπωση (κυριολεκτικά με το πάτημα ενός κουμπιού) και το φιξάρισμα.