Εκτύπωση Αντικειμένων με Roland

6 years ago administrator_2x96zw6s Comments Off on Εκτύπωση Αντικειμένων με Roland

Εκτύπωση Αντικειμένων: Μια εφαρμογή που αποκτά όλο και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Η ψηφιακή εκτύπωση αντικειμένων καλύπτει δύο σημαντικές απαιτήσεις της αγοράς: 1) την οικονομική και άμεση εκτύπωση μικρής-μεσαίας ποσότητας 2) την αυξανόμενη τάση για προσωποποιημένες εφαρμογές.

Τα uv εκτυπωτικά αντικειμένων της Roland καλύπτουν το κενό της μεταξοτυπίας στην οικονομικά συμφέρουσα εκτύπωση λίγων τεμαχίων, ενώ παράλληλα αποδίδουν καλύτερη ποιότητα και ανάλυση.

Πλεονεκτήματα Ψηφιακής Εκτύπωσης Αντικειμένων

  • Εύκολη & Άμεση Παραγωγή χωρίς χρονοβόρα προετοιμασία
  • Εκτύπωση όσων τεμαχίων απαιτεί ο πελάτης
  • Οικονομική παραγωγή μικρής-μεσαίας ποσότητας
  • Ο εξοπλισμός καταλαμβάνει μικρό χώρο
  • Καθαρό περιβάλλον εργασίας χωρίς μυρωδιές

Δημιουργεί Ευκαιρίες

Εκτός από την εκτύπωση διαφημιστικών δώρων και την προσωποποιημένη εκτύπωση αντικειμένων, μια σημαντική ευκαιρία που προσφέρουν σε μια εκτυπωτική εταιρεία τα uv printers Roland, είναι η δυνατότητα επέκτασής της σε νέες αγορές με την εκτύπωση συγκεκριμένων σειρών σχεδίων σε μικρές ποσότητες για λογαριασμό τρίτων εμπορικών-βιοτεχνικών επιχειρήσεων όπως: ειδών δώρων (κορνίζες, φωτογραφικά albums), accessoir ένδυσης (τσάντες, πορτοφόλια, ζώνες, κλπ), εσωτερικής διακόσμησης (πλακάκια, πίνακες, καθρέφτες, κλπ), συσκευές (tablets, notebooks, κλπ), ηλεκτρολογικού υλικού (πρίζες, διακόπτες) κ.α.

Διαβάστε εδώ πως η e-click.gr αξιοποίησε τις δημιουργικές της ιδέες και ένα Roland LEF-20 για την επέκταση των υπηρεσιών της!

UV Τεχνολογία Roland

Τυπώστε σε Πλήθος Υλικών με CMYK + Λευκό + Βερνίκι

Τα uv εκτυπωτικά αντικειμένων Roland τυπώνουν σε μεγάλη ποικιλία υλικών όπως PET, ABS, PVC, Paper, Coated Metals, Ξύλο, Ύφασμα κ.α.

Με το διαφανές βερνίκι δημιουργούνται εντυπωσιακά ανάγλυφα εφέ, ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα, δίνοντας λύση σε εξειδικευμένες εφαρμογές και προσδίδοντας μοναδική αίσθηση ποιότητας και πολυτέλειας.

Μάθετε περισσότερα για την σειρά εκτυπωτών αντικειμένων Roland LEF 20