Εκτυπώσεις Χωρίς Banding

5 years ago administrator_2x96zw6s Comments Off on Εκτυπώσεις Χωρίς Banding
Wide format εκτυπωτικά της Roland

Τα wide format εκτυπωτικά της Roland (VersaCAMM, SoljetPro III και AdvancedJet) «αγγίζουν» το τέλειο στην εκτύπωση! Με την προηγμένη τεχνολογία Roland Intelligent Pass Control, παράγουν μοναδικές εκτυπώσεις με εκπληκτική λεπτομέρεια, λαμπερά χρώματα και Χωρίς Banding. Παράλληλα, αυξάνουν την παραγωγικότητα στο έπακρο!

Roland Intelligent Pass Control για Εκτυπώσεις Χωρίς Banding και Μεγαλύτερη Παραγωγικότητα

Τα wide format εκτυπωτικά της Roland (VersaCAMM, SoljetPro III και AdvancedJet) «αγγίζουν» το τέλειο στην εκτύπωση! Με την προηγμένη τεχνολογία Roland Intelligent Pass Control, παράγουν μοναδικές εκτυπώσεις με εκπληκτική λεπτομέρεια, λαμπερά χρώματα και xωρίς banding. Παράλληλα, αυξάνουν την παραγωγικότητα στο έπακρο!

Αψεγάδιαστη Ποιότητα

Χάρη στην τεχνολογία Roland Intelligent Pass Control, η ποιότητα εκτύπωσης αγγίζει το άριστο! Οι χρωματικές διαβαθμίσεις είναι Απαλότερες από ποτέ, η εκτύπωση των πλακάτων χρωμάτων Αψεγάδιαστη και το banding, που ταλαιπωρεί τους επαγγελματίες και υποβαθμίζει την ποιότητα, είναι παρελθόν για όλες τις επιλογές εκτύπωσης, χωρίς να μειώνεται η ταχύτητα.

Ταχύτερες Εκτυπώσεις

Η τεχνολογία Roland Intelligent Pass Control αυξάνει την ταχύτητα εκτύπωσης έως και 125% (ανάλογα με το μοντέλο εκτυπωτικού, την επιλογή εκτύπωσης και το υλικό).

Συγκεκριμένα, στα μοντέλα της σειράς VersaCAMM η ταχύτητα αυξάνεται έως 80% σε standard print mode για εκτύπωση banner και πάνω από 50% για εκτύπωση βινυλίου*. Στα μοντέλα AdvancedJet η ταχύτητά αυξάνεται έως και 125% για εκτυπώσεις banner σε standard Print mode. Έτσι, ένα AJ-1000 μπορεί να τυπώσει πέντε (5) ρολά banner 2.5 m πλάτους και 50m μήκους στον ίδιο χρόνο που χωρίς Inteligent Pass Control θα τύπωνε μόνο τέσσερα (4). H παραγωγικότητα του XC-540 διπλασιάζεται στην επιλογή "Standard print mode" για εκτύπωση βινυλίων**.

* Η ταχύτητα εκτύπωσης αυξάνεται στα 9.4 m²/hr για banner και 8 m²/h για βινύλιο, ενώ χωρίς Roland Intelligent Pass Control είναι 5.2 m²/hr και για τα δύο υλικά.

** Η ταχύτητα αυξάνεται από 37% έως 100% ανάλογα με το είδος του υλικού και την επιλογή εκτύπωσης.

Roland Intelligent Pass Control
Με το Intelligent Pass Control , η Roland εκτοξεύει την ποιότητα εκτύπωσης πέρα από το άριστο και αυξάνει την ταχύτητα έως 100%.
Αψεγάδιαστη Ποιότητα στην Ίδια Παραγωγική Ταχύτητα Με το Roland Intelligent Pass Control, η Roland εκτοξεύει την ποιότητα εκτύπωσης πέρα από το άριστο. Χάρη σε αυτή τη νέα τεχνολογία, ελαχιστοποιείται έως εξαλείφεται το banding, που αποτελεί κλασσικό πρόβλημα στις εκτυπώσεις inkjet, χωρίς να μειώνεται η ταχύτητα της εκτύπωσης. Πως Δουλεύει Στις εκτυπώσεις παραγωγής με υψηλή ταχύτητα (High Speed), και όταν το πρόβλημα δεν είναι η ανάλυση, αλλά η αίσθηση του banding, το Roland αφήνει θολά κενά ανάμεσα στα περάσματα (passes), προσθέτει ένα επιπλέον πέρασμα  για να καλύψει την γραμμή που ενώνονται τα περάσματα. Αν λοιπόν πριν τυπώνατε με π.χ. 8 passes τώρα το ίδιο αποτέλεμα υπάρχει σε 4+1 pass, αυξάνοντας την ταχύτητα παραγωγής κατά 60%. Υψηλότερη Ταχύτητα Επιπλέον, το Intelligent Pass Control αυξάνει την ταχύτητα εκτύπωσης από 37% - 100%, ανάλογα με το είδος του υλικού και την επιλογή εκτύπωσης. Συγκεκριμένα, διπλασιάζει την παραγωγικότητα στην επιλογή «Standard Print Mode" για εκτύπωση βινυλίων. Το Intelligent Pass Control περιλαμβάνεται στο RIP των 6χρωμων εκτυπωτικών νέας γενιάς της σειράς Roland Soljet PRO III, ενώ διατίθεται δωρεάν για αναβάθμιση όλων των προηγούμενων 6χρωμων μοντέλων της ίδιας σειράς.