Δύο Βραβεία EDP για την Roland

5 years ago administrator_2x96zw6s Comments Off on Δύο Βραβεία EDP για την Roland

edp_awards_2016-1

Δύο από τα νεότερα μοντέλα εκτυπωτικών της Roland DG βραβεύτηκαν πρόσφατα από το EDP (European Digital Press Association). Συγκεκριμένα, το TrueVIS VG-640 απέσπασε το βραβείο «Best wide format print & cut solution» και το SOLJET EJ-640, το βραβείο «Best wide format roll to roll printer up to 170 cm»

Η σειρά TrueVIS VG της Roland είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών εμπειρίας και τεχνογνωσίας στην τεχνολογία της eco solvent εκτύπωσης & κοπής, σε συνδυασμό με μια σειρά από νέες βελτιώσεις. Σε αυτές, περιλαμβάνονται τέσσερις νέες κεφαλές εκτύπωσης που παράγουν υψηλής ποιότητας και ακρίβειας εκτυπώσεις σε ταχύτητες παραγωγής, και των νέων μελανιών True VIS πιστοποιημένα με GREENGUARD Gold. Κάποια επιπλέον νέα χαρακτηριστικά της βραβευμένης σειράς είναι: νέα τεχνολογία κοπής για αυξημένη δύναμη κοπής και ακρίβεια, Φωτισμός LED που φωτίζει την περιοχή εκτύπωσης και το ασύρματο Roland DG Mobile Panel που επιτρέπει την πλήρη απομακρυσμένη διαχείριση του εκτυπωτή από Αndroid smartphone ή tablet. Τέλος, το νέο λογισμικό VersaWorks Dual RIP προσφέρει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά για τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και της ποιότητας της παραγωγής.

To Roland Soljet EJ-640, νικητής του βραβείου «Καλύτερος Εκτυπωτής Ρολού Μεγάλης Διάστασης έως 170 cm» σχεδιάστηκε για μεγαλύτερη παραγωγικότητα και οικονομία. Με διπλή κεφαλή, ένα εξελιγμένο τριπλό σύστημα θέρμανσης, και στιβαρή βιομηχανική κατασκευή είναι ιδανικό για εκτυπωτικές επιχειρήσεις που έχουν απαιτήσεις παραγωγής μεγάλου όγκου.

Από το 2007, το EDP έχει αξιολογήσει και βραβεύσει τις καλύτερες εκτυπωτικές λύσεις στη διεθνή αγορά.