fbpx

Α&Ω Printings

“Αγαπήσαμε το brother από την αρχή!”

“Αγαπήσαμε το brother από την αρχή!”

Με σταθερά βήματα ανάπτυξης και γνώμονα την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών, η εταιρεία A&Ω Printings συνεχίζει να επενδύει σε εξοπλισμό για την κάλυψη των αναγκών των πελατών της και την επέκταση της ήδη μεγάλης γκάμας εφαρμογών που παρέχει.

Mε αφορμή την επένδυση της εταιρείας στο dtg εκτυπωτικό ενδυμάτων brother, o κος Θεοφάνης Ρομφαίας, ιδιοκτήτης της Α&Ω Printings, μας μίλησε για την εταιρεία του, το brother και τα μελλοντικά του σχέδια.

Πείτε μας λίγα λόγια για την εταιρεία σας

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1982 και ξεκίνησε σαν απλό εργαστήριο μεταξοτυπίας με χειροκίνητα μηχανήματα.  Σιγά-σιγά αναπτυχθήκαμε, αποσύραμε τα χειροκίνητα μηχανήματα και εξοπλιστήκαμε με αυτόματα, ενώ μπήκαμε και στην ψηφιακή εκτύπωση. Σήμερα ασχολούμαστε με κάθε είδος εκτύπωσης – μεταξοτυπική, ψηφιακή, απευθείας σε αντικείμενα – και προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών από επιγραφές, διαφημιστικά είδη, παραγωγή εντύπων έως εκτυπώσεις ταπετσαριών και υφασμάτων, ακόμα και δύσκολων όπως είναι τα αδιάβροχα.

Είμαστε πολύ δυνατοί στην εκτύπωση t-shirt, δραστηριότητα από την οποία και ξεκινήσαμε, και έχουμε δυνατότητα παραγωγής έως και 2000 κομμάτια τη μέρα.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που αποφασίσατε να επενδύσετε σε ένα ψηφιακό εκτυπωτικό ενδυμάτων;

Αντιμετωπίζαμε πρόβλημα όταν κάποιος πελάτης μας ζητούσε, ως επαναληπτική ή αρχική παραγγελία, εκτύπωση λίγων κομματιών tshirts. Η διαδικασία της μεταξοτυπικής εκτύπωσης είναι δύσκολη και ασύμφορη για μικρές ποσότητες.

Γιατί επιλέξατε το brother;

Παρακολουθούσαμε την αγορά της dtg εκτύπωσης εδώ και καιρό, μέσα από εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και μας προβλημάτιζε η εκτύπωση με λευκό μελάνι. Μετά από έρευνα αγοράς, τελικά καταλήξαμε στο brother για διάφορους λόγους. Ο βασικότερος είναι ότι το brother «πλένει» τις κεφαλές από το λευκό μελάνι. Επίσης έχει στιβαρή κατασκευή, πολύ πιο στιβαρή σε σχέση με άλλα μηχανήματα. Αγαπήσαμε το brother από την αρχή!

Τι περιμένετε από την επένδυσή σας;

Με το brother, εκτός από το ότι καλύπτουμε τις ανάγκες των ήδη υπαρχόντων πελατών μας για εκτύπωση λίγων κομματιών, ανοιγόμαστε και σε άλλες αγορές. Επειδή βρισκόμαστε σε κεντρικό εμπορικό σημείο του Βόλου, υπήρχαν αρκετοί που μας ζητούσαν να τους εκτυπώσουμε ένα tshirt και το ήθελαν άμεσα. Με το brother εξυπηρετούμε πλέον και αυτή την αγορά της λιανικής που από ότι βλέπουμε πάει πολύ καλά –  για την ακρίβεια πολύ καλύτερα και γρηγορότερα από ότι περιμέναμε –  και μας αποφέρει ένα καλό πρόσθετο κέρδος. Έτσι όπως πάει, πιστεύουμε ότι σε ένα χρόνο μπορεί να χρειαζόμαστε ένα άτομο για να χειρίζεται αποκλειστικά  το μηχάνημα. Έχουμε και άλλα μελλοντικά σχέδια για το brother όπως να το λειτουργήσουμε σε ένα νησί ή και άλλο κατάστημα και να φτιάξουμε μια Online πλατφόρμα λιανικής πώλησης με δυνατότητα σχεδίασης του εικαστικού του tshirt από τον πελάτη. Μας ενδιαφέρουν όλα τα accessories του, όπως αυτό για την εκτύπωση καπέλου και παπουτσιών, τα οποία και θα προμηθευτούμε έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας.

Ποιο είναι το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα και το μυστικό της επιτυχίας σας;

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που σεβόμαστε τον πελάτη μας. Κάνουμε σταθερά βήματα. Δίνουμε βάση στην ποιότητα και τις χαμηλές τιμές. Οι πελάτες μας ξέρουν ότι θα πάρουν αυτό που πληρώνουν και έτσι μας εμπιστεύονται. Ανανεώνουμε τον εξοπλισμό μας προκειμένου να μη μένουμε πίσω και να αναπτύσσουμε νέες υπηρεσίες. Τέλος, παρέχουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων – υπηρεσιών πράγμα που στη σημερινή ιδίως εποχή είναι πολύ σημαντικό.

Η σχέση σας με την Atlas Digital;

H πρώτη μας συνεργασία με την εταιρεία σας ήταν όταν προμηθευτήκαμε ένα εκτυπωτικό Roland. Σας βρήκαμε εμείς. Ξέραμε ότι τα μηχανήματα ήταν πολύ καλά, αλλά όχι εσάς και έτσι στην αρχή ήμασταν επιφυλακτικοί. Σήμερα, μπορούμε ανεπιφύλακτα να πούμε ότι είστε μια πολύ αξιόπιστη εταιρεία και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι τόσο από την εξυπηρέτηση και το service σας, όσο και από την μεταξύ μας επικοινωνία … Στην επιλογή του brother έπαιξε σαφέστατα ρόλο και η σχέση μας μαζί σας, γιατί ξέρουμε το επίπεδο της υποστήριξής σας. … Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

www.romfeas.gr