Απονομή Βραβείων Graphic Design

5 years ago administrator_2x96zw6s Comments Off on Απονομή Βραβείων Graphic Design

Η Atlas βραβεύει τον πρώτο νικητή του διαγωνισμού αφίσσας Graphic Design, με θέμα “Simlpe Things can Save the Earth”.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο διαγωνισμός αφίσσας με θέμα “Simple Things Can Save The Earth”, που διοργανώθηκε απο την Reified ArtShows.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Οι αφίσσες των συμμετεχόντων κοσμούσαν για τρεις περίπου εβδομάδες τον χώρο του music bar “Silver Dollar”  στην Θεσσαλονίκη. Η ανάδειξη του νικητή έγινε κατόπιν ψηφοφορίας κοινού και κριτικής επιτροπής σε ποσοστό 50-50%.

Οι διαγωνιζόμενοι ήταν επαγγελματίες γραφίστες, οι περισσότεροι με αρκετή εμπειρία, και προέρχονταν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Θεσσαλονίκη(14), Αθήνα/Πειραιάς(6), Δράμα(2), Πιερία(1), Αριδαία(1), Πτολεμαϊδα(1), Ιωάννινα(1) και Κύπρος(1).

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν απο τους: Ντίνο Κωστόπουλο – Πρόεδρος της ‘Ενωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Βορείου Ελλάδος, Μιχάλη Καρακώστα – Γραφίστα και Καθηγητή του ομίλου Ξυνή, Μιχάλη Αντωνόπουλο Γραφίστα και Web Designer στα P&W Magazine και grafistas.gr

O πρώτος νικητής, Λυρτζής Άγγελος απο Θεσσαλονίκη, κέρδισε απο την Atlas Digital μια ετήσια πλήρη συνδρομή στην μεγαλύτερη βάση φωτογραφιών και designs,www.isignstock.com, αξίας 349 ευρώ.

Στις φωτό ο νικητής του διαγωνισμού Λυρτζής Άγγελος μαζί με τον διευθυντή του καταστήματος Θεσσαλονίκης, Κο Στέφανο Μπατζάκη, και φωτό απο όλους τους νικητές με τα έργα τους.