Αποκτήστε Πλεονέκτημα στην Εκτύπωση Ειδών Ενδυσης

4 years ago bessy Comments Off on Αποκτήστε Πλεονέκτημα στην Εκτύπωση Ειδών Ενδυσης

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ

Με τα brother GTX έχετε πολύ περισσότερα Πλεονεκτήματα έναντι άλλων Direct to Garment Εκτυπωτικών.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με τα «έξυπνα» χαρακτηριστικά του brother GTX επιτυγχάνετε ποιοτικότερες εκτυπώσεις και χαμηλότερο κόστος παραγωγής

Χρησιμοποιεί ακόμα και την Τελευταία Σταγόνα Μελάνης | Μειώνει το Κόστος Συντήρησης | Λειτουργία Παύσης Εκτύπωσης για Δύσκολα Υφάσματα | Έξυπνη Διαχείριση Μελανιού για Μέγιστη Εξοικονόμηση | Διατηρεί τις κεφαλές καθαρές

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Εκτός από t-shirts , μπλούζες, παντελόνια, μπουφάν, υφασμάτινες τσάντες, πετσέτες, ποδιές, κ.α., με τα accessories των brother μπορείτε να τυπώνετε εύκολα και γρήγορα και σε πολλά άλλα είδη όπως παπούτσια και καπέλα, και δύσκολα ενδύματα ή σημεία όπως: γιακάδες, μανίκια, τσέπες, sweaters με κουκούλα, μπλούζες με φερμουάρ και κουμπιά κ.α.

Γνωρίστε τη Sunfrog, μια εταιρεία με 148 brother

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Επεκταθείτε με ασφάλεια και χαμηλό κόστος επένδυσης

Ξεκινώντας με ένα προσιτό κόστος, μπορείτε να αναπτυχθείτε όποτε και όσο θέλετε. Αντί για ένα πανάκριβο εκτυπωτικό μπορείτε να μοιράσετε την παραγωγή σας σε περισσότερα brother με σημαντικά χαμηλότερο κόστος επένδυσης, τις ίδιες τεχνολογικές δυνατότητες και μείωση του ρίσκου να σταματήσει η παραγωγή σας λόγω τεχνικών προβλημάτων του ενός μηχανήματος.

Τα εκτυπωτικά brother GTΧ, έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για απευθείας εκτύπωση ετοίμων ενδυμάτων και αξεσουάρ. Κατασκευασμένα εξολοκλήρου στην Ιαπωνία, με τη γνωστή επώνυμη τεχνολογία της brother (ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην αγορά της εκτύπωσης) αποτελούν την πλέον αξιόπιστη λύση για DTG εκτυπώσεις.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Η αξιοπιστία της επιχείρησής σας στηρίζεται και στην αξιοπιστία του εξοπλισμού σας. Εσείς θα επιλέγατε να επενδύσετε σε λύσεις ενός μικρού κατασκευαστή ή στην αποδεδειγμένη αξιοπιστία ενός διεθνή μεγάλου κατασκευαστή με πολύχρονη δοκιμασμένη τεχνολογία;

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η Atlas Digital, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία επαγγελματικού εξοπλισμού ψηφιακής εκτύπωσης με πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία, σας εξασφαλίζει τη μέγιστη υποστήριξη.

Δύο επαγγελματίες μιλούν για τα brother

Video

Δημιουργήστε τη δική σας σειρά ενδυμάτων με brother

Εκτυπώστε περισσότερα από όσα φαντάζεστε

“Δουλέψτε” την επιχειρήσή σας ακόμα και σε μια παραλία

Eκτυπώσετε πανεύκολα σε οποιοδήποτε σημείο